Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon og du har du mulighet til å spise middag på hotellet og på utvalgte restauranter i Protaras sentrum. Sommeren 2023 vil et nytt badeland med syv vannsklier, et barnebasseng med små vannsklier og et voksen basseng med swim-up bar stå klart på hotellet.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra beliggenhet, varierte tilbud. Bra basseng.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Sunrise Oasis Hotel & Waterpark ligger i Fig Tree Bay – kun noen minutters gange fra sentrum og stranda. På hotellområdet har du et stort bassengområde med basseng og swim-up bar. Solsenger og parasoller inkludert. Jacuzzi. Pool-/snackbar som serverer enklere retter.

I hotellets bufférestaurant Stripes serverer frokost, lunsj og middag. Legger du til halvpensjon ekstra eller All Inclusive er det mulig å spise middag på utvalgte restauranter på hotellet og på restauranter i Protoras. Bar i lobbyen.

Fin hage og en liten lekeplass for de minste. Treningsrom. Tennis og badstue mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon ekstra (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Halvpensjon ekstra mot tillegg omfatter frokost på hotellet og middag (fast meny) enten i hotellrestauranten eller på utvalgte restauranter i Protaras. Bordreservasjon minst en dag i forveien.

 • En gang per opphold har du mulighet til å spise i den greske restauranten Kyklos.
 • En gang per opphold i den Pan-asiatiske restauranten Lemongrass.
 • En gang per opphold i grillrestauranten Reef American Grill Restaurant.
 • En gang per opphold i den brasilianske restauranten Braseiro, mot en avgift på 8 euro per person.

Restauranten Kyklos ligger ved hotellet Sunrise Garden, cirka 8 minutters gange fra hotellet, Lemongrass ligger cirka 5 minutters gange fra hotellet og Braseiro ligger bare litt lenger unna. Reef American ligger på hotellet.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Stripes kl. 7.00-10.00.
 • Kaffe, te og iskrem kl 10.00-23.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Stripes kl. 12.30-15.00.
 • Snacks kl 10.30-12.00 og 15.30-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Stripes kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Det er mulig å spise treretters middag inkluder på følgende restauranter i Protaras: (Bordreservasjon minst en dag i forveien).

 • En middag per opphold i den greske restauranten Kyklos.
 • En middag per opphold i den pan-asiatiske restauranten Lemongrass.
 • En middag per opphold i grillrestauranten Reef American Grill Restaurant.
 • En middag per opphold i den brasilianske restauranten Braseiro Brazilian Steakhouse, et tillegg på 8 euro tilkommer.

Restauranten Kyklos ligger ved hotellet Sunrise Garden, cirka 8 minutters gange fra hotellet, Lemongrass ligger cirka 5 minutter unna til fots, til Braseiro tar cirka 6 minutter å gå og Reef American ligger på hotellet.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Bildene av det nye badelandet, barnebassenget og voksenbassenget er skisser. Ekte bilder forventes mottatt i løpet av april 2023.

Alle hotell – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Sunrise Garden ligger perfekt til i sentrum av Protaras. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser. Legger du til halvpensjon er det flere alternativ til middag.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eler sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Alva

På leilighetshotellet Alva bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine sandstranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Her er det et pent bassengområde med utsikt over havet. Frokosten er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive om du vil.

Sweet Memories

Sweet Memories har et herlig bassengområde med to basseng. Her venter late feriedager med gangavstand til flere strender i Fig Tree Bay. På hotellet er det en matbutikk der du kan handle inn til en enkel lunsj på balkongen eller pakke en kurv til stranda.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger i passe avstand til stranda i Fig Tree Bay. I leilighetene kan du lage dagens måltider, fylle piknikkurven for egne oppdagelsesferder på Kypros eller stranda. Eller så velger du å ta det med ro på hotellet, bader i bassenget og går ut og spiser på en hyggelig restaurant. Du har jo ferie!