Sunrise Oasis

Sunrise Oasis

 • • Herlig bassengområde
 • • Romslige leiligheter
 • • Legg til de måltidene du ønsker

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Sunrise Oasis i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon. Da har du mulighet til å spise middag på hotellet og på tre utvalgte restauranter i Protaras sentrum.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig god service, rent og pent. Fin beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Sunrise Oasis ligger i Fig Tree Bay – kun noen minutters gange fra sentrum og stranda. På hotellområdet har du et stort bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Jacuzzi. Pool-/snackbar som serverer enklere retter.

Restaurant som serverer internasjonale og lokale retter samt en hyggelig bar i lobbyen.

Fin hage og en liten lekeplass for de minste. Treningsrom. Tennis og badstue mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon ekstra (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Halvpensjon ekstra mot tillegg omfatter frokost på hotellet og middag (fast meny) enten i hotellrestauranten eller på utvalgte restauranter i Protaras. Bordreservasjon minst en dag i forveien.

 • En gang per opphold har du mulighet til å spise i den greske restauranten Kyklos.
 • En gang per opphold i den italienske restauranten Marcello's.
 • En gang per opphold i den asiatiske restauranten Lemongrass.
 • Mot en avgift på 5 €/person kan du også spise en gang per opphold på den brasilianske restauranten Braseiro.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Kaffe, te og iskrem kl 10.00-23.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
 • Snacks kl 10.30-12.00 og 15.30-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Det er mulig å spise treretters middag inkludert to drikkeenheter per person på utvalgte restauranter i Protaras. Bordreservasjon minst en dag i forveien.

 • En gang per opphold har du mulighet til å spise i den greske restauranten Kyklos.
 • En gang per opphold i den italienske restauranten Marcello's.
 • En gang per opphold i den asiatiske restauranten Lemongrass.
 • Mot en avgift på 5 € per person kan du også spise en gang per opphold i den brasilianske restauranten Braseiro.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Med perfekt beliggenhet i sentrum av Protaras ligger familiehotellet Sunrise Garden. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eler sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine stranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Pent bassengområde med utsikt over havet.

Alva

Leilighetshotellet Alva ligger sentralt på hovedgata i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med vakker beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Narcissos Waterpark Resort

På Narcissos Waterpark Resort kan hele familien ha det gøy! Her er det et herlig bassengområde og et festlig badeland med vannsklier for lek og ulike utfordringer. Hotellet ligger i gangavstand fra stranda for den som vil ha både salte sjøbad og basseng.

At Herbal Hotel

Det moderne At Herbal Hotel ligger i vakre Fig Tree Bay på Kypros' sørøstre kyst. Nyt bad i basseng eller slapp av med noe godt å drikke på terrassen ved restauranten Veranda. På hotellet er det også et velutstyrt treningsrom og et spa. I nærheten ligger flere herlige strender.

Anastasia Beach

Anastasia Beach ligger nært havet ved fine Marlita Beach. Her er det herlige Basseng og reiser du med barn, eller bare har beholdt barnet i deg kan de friste med at inngangsbillett til Anastasia Aquamania Waterpark er inkludert.