En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

821 vurderinger
Utmerket
 
700
Veldig bra
 
96
Bra
 
23
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

23.06.2019

av 805sveine Oslo, Norge

Anbefales veldig!

Vi bodde der i en uke fra 15-22.06 og hadde en flott 2-roms leilighet. Leiligheten var godt utstyrt og det var aircondition både i stua og på soverommet. Hotellet forøvrig var velstelt, med to flotte bassengområder, poolbar og restaurant. Fra hotellet var det bare noen hundre meter ned til stranda og butikker og restauranter var like utenfor hotellet. Vi hadde en veldig god opplevelse og anbefaler dette hotellet.

 
10.08.2018

av 663siljej Oslo, Norge

Tipp topp!

Kjekt hotell, med bra beliggenhet nede ved stranden. Fellesområder som heis, hage og basseng bærer preg av tidens tann, men fungerer helt OK. Maten ved hotellet varierer fra ok til veldig bra. En del kattepisslukt nede ved bassengområdet. Koselig behjelpelig personal. Kjekt område med akkurat passelig med turister.

 
06.06.2017

av MonicaSandsdalen Bø I Telemark, Norge

Anbefales!

Super beliggenhet med kort vei til den beste stranden, og sentrum rett utenfor døren. Store leiligheter, gode senger, veldig bra renhold. Personalet var alltid blide og hjelpsomme. Aircondition er inkludert i prisen. Vi var fire generasjoner som reiste på tur denne gangen og alle var like fornøyde. Dette blir helt klart mitt valg neste gang jeg reiser til Kypros igjen.

 
05.07.2016

av palsvend Lørenskog, Norge

Topp sted og hotel

Hotellet ligger veldig bra til. 3 minutter til stranda. 1 minutt til alt annet. Kjempebra service på hotellet. Vi hadde halvpensjon. Dvs. frokost og middag. Middag kan byttes med lunch. 4 middager i uka kan spises på andre restauranter i området. Helt topp.

 
30.06.2016

av betinah2016 Lillehammer, Norge

Et hotell å anbefale på det sterkeste!

Sunrise Garden er et stilrent og moderne hotell, som egner seg til både store og små. Leilighetene vi fikk utdelt var store og rene, og badet er i meget god standard. Sengene, etter min mening, er myke og gode. Dersom du ikke var fornøyd kunne du spørre i resepsjonen om en ekstra madrass. Det blir rengjort hver dag, og resten av anlegget er rent og pent også. Jeg kan ikke uttale meg om hvordan buffématen (frokost og middag) var da vi ikke hadde dette med, men lunsj prøvde vi den ene dagen og da bestilte vi dette fra meny. Maten vi fikk var veldig god og kelnerene er flinke og profesjonelle. På Kypros har de tre-punkts-kontakt, noe som vi ikke hadde kunnskap om før vi dro. Dette problemet løste seg da vi spurte om adapter i resepsjonen som vi fikk låne, så lenge vi leverte den tilbake :) Solsengene blir kapret tidlig om morgen rundt bassenget, så ønsker du en solseng der er det en fordel å være tidlig oppe. Ellers så tilbrakte vi mye av tiden vår på toppen over det øverste bassenget, der var det stille og rolig med vind, noe som var veldig behagelige.