Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med begrenset havutsikt. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Ved ankomst er det en flaske vann i rommet. TV. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Familiesuite

Familiesuite med balkong og havutsikt. Et soverom og en stue som deles med skyvedør. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Ved ankomst er det en flaske vann i rommet. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med to balkonger, en med havutsikt. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Ved ankomst er det en flaske vann i rommet. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og utsikt mot havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Ved ankomst er det en flaske vann i rommet. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 1-3