At Herbal Hotel

Det moderne At Herbal Hotel ligger i vakre Fig Tree Bay på Kypros' sørøstre kyst. Nyt bad i basseng eller slapp av med noe godt å drikke på terrassen ved restauranten Veranda. På hotellet er det også et velutstyrt treningsrom og et spa. I nærheten ligger flere herlige strender.

Ukens Deal! 

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til Kypros! Gjelder alle avreiser – i perioden 14/5-2023 til 29/10-2023.

Kampanjen gjelder til 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Bestill »


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Familierom deluxe for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,6 av 10
Basert på 14 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

At Herbal Hotel ligger ved den vakre kysten i Protaras, nært Fig Tree Bay på Kypros.

Som navnet tilsier så dyrkes det mye urter i området. Hotellets innredning er inspirert av urtene som dyrkes i nærområdet. Du kan også kjøpe med deg lokalt dyrkede urter fra hotellet.

På At Herbal Hotel er det et herlig bassengområde med et stort basseng samt solsenger og parasoller. Her er det også en poolbar som serverer enklere lunsj, snacks og frisk drikke.

Hotellet ligger nært flere langgrunne badeviker der strendene har varm, myk sand og de anses av mange å være de besta på hele Kypros. Hotellet ligger blant annet nært stranda Fig Tree Bay, som har miljømerket Blått Flagg for vannkvalitet og offentlige fasiliteter. Den gylne sandstranda Marlita Beach ligger også i nærheten. Polyxenia Beach ligger cirka 400 meter fra hotellet og Sunrise Beach ligger cirka 1,5 kilometer unna.

På hotellet er det to restauranter og en lobbybar. I restaurant Sage serveres mat av høy kvalitet med sesongbaserte råvarer. Her serveres både internasjonale og lokale retter. Restauranten Veranda tilbyr et utvalg av retter og viner fra både lokale og internasjonale vingårder. Her kan du nyte fersk fisk og skalldyr med vakker utsikt over havet. Her serveres både lunsj og middag. I Cactus lobbybar serveres både varm og kald drikke hele dagen.

På hotellet er det et fullt utstyrt treningsrom og et spa. Alaria Spa tilbyr massasje- og skjønnhetsbehandlinger mot avgift, badstue, tyrkisk bad, et evighetsbasseng innendørs og et utendørsbasseng.

Wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Vaskeriservice mot avgift. På hotellet er det både en lekeplass og en barneklubb med engelsktalende personale.

Protaras sentrum ligger cirka 10 minutters gange fra hotellet. Her er det flere barer og restauranter langs hovedgata. Livlige Ayia Napa ligger bare 10 minutters biltur unna. Den vakre nasjonalparken Cape Greco ligger cirka 8 kilometer fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Med perfekt beliggenhet i sentrum av Protaras ligger familiehotellet Sunrise Garden. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eler sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine stranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Pent bassengområde med utsikt over havet.

Alva

Leilighetshotellet Alva ligger sentralt på hovedgata i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon. Da har du mulighet til å spise middag på hotellet og på tre utvalgte restauranter i Protaras sentrum.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med vakker beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Narcissos Waterpark Resort

På Narcissos Waterpark Resort kan hele familien ha det gøy! Her er det et herlig bassengområde og et festlig badeland med vannsklier for lek og ulike utfordringer. Hotellet ligger i gangavstand fra stranda for den som vil ha både salte sjøbad og basseng.

Anastasia Beach

Anastasia Beach ligger nært havet ved fine Marlita Beach. Her er det herlige Basseng og reiser du med barn, eller bare har beholdt barnet i deg kan de friste med at inngangsbillett til Anastasia Aquamania Waterpark er inkludert.