Ayia Napa – herlige hotell ved de fineste strendene

Ayia Napa

  • • Fantastiske strender og rent vann
  • • Utmerket for en hyggelig parferie
  • • Stilrene og moderne hoteller i Ayia Napa

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

En reise til Ayia Napa er en reise til solsikkert klima, utrolige strender og turkisblått hav. Ayia Napa passer godt for en avkoblende parferie på ett av våre fine strandhoteller – badeferie i kombinasjon med et variert utvalg av alt fra fine utflukter til sjarmerende restauranter gjør Ayia Napa til ett av Kypros' mest populære reisemål.Fakta om Ayia Napa

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til hotellene i Ayia Napa tar det cirka 45 minutter. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

På Kypros er det mange herlige strender og badebukter, de fleste med hvit finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
mai 24°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 26°c
nov 21°c
des 17°c
8,0 av 10 Ayia Napa
Våre gjesters vurdering, Basert på 190 vurderinger

Alle reisemål Kypros

Larnaca

En reise til Larnaca på Kypros er en perfekt kombinasjon av sol, bad og byferie. Det er langs den elegante strandpromenaden, Seafront, at det meste foregår.

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay er på folkemunne kystlinjen på sør-østsiden av Kypros som dekker en liten perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det rolige tempoet og de herlige strendene gjør området til et godt valg for barnefamilier og andre som foretrekker å bo i rolige omgivelser.