Olympic Lagoon Resorts

All Inclusive-hotellet Olympic Lagoon Resort er et badeparadis for hele familien som ligger like utenfor Ayia Napa på Kypros. Hotellet har flere basseng, et stort All Inclusive-program og det er gangavstand til Kypros' kanskje fineste badeviker med badevann i verdensklasse. Her kan du flyte rundt i store baderinger, slappe av ved et roligere basseng, ta noe godt å drikke eller spise, unne deg en spabehandling eller trene i treningsrommet. Olympic Lagoon Resort passer for alle i familien!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom Superior for 2-3 personer. Familiesuite for 2-4 personer. Superiorsuite for 2 personer. Suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 4,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Olympic Lagoon Resorts er et stort og herlig All Inclusive-hotell. Dette er stedet for familier med barn som er ute etter aktiviteter, morsomme basseng med piratskip og flere restauranter. Hotellet passer også for par som vil bo litt avsides med fred og ro samt et deilig spa.

Suiter og i Superiorsuiter ligger i to separate deler av hotellet med aldersgrense 18 år, Olympic Bay og Fisherman´s Village. Hver del har sitt eget basseng. Det er aldergrense 18 år i baren You & Me og i restauranten Garibaldi samt i en del av bufférestauranten. I tillegg er det reservert tid i den asiatiske restauranten Seven Orchids.

Hotellet har flere basseng: Blue Lagoon Pool er det store bassenget som er omgitt av palmer og har flere jacuzzier, broer, vannfall og her er det flere aktiviteter som man kan delta på. Fisherman´s Lazy River er et avslappingsbasseng der du flyter rundt i små gummiringer. For alle barn venter et spennende piratskip med mindre vannsklier.

De som bor i romtypen Suite benytter i Fisherman´s Village Pool bassenget, og de i romtypen Superiorsvit bruker Olympic Bay bassenget. Sistnevnte er en avslappende oase nært stranda. De som er over 18 år kan benytte Adults Relaxing Pool.

Det er også et innendørsbasseng med jacuzzi, solsenger og vannfall og passer godt for et bad etter frokost. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

Bufférestauranten Royal Olympic serverer frokost, lunsj og middag. I restauranten er det en separat del for voksne.

I à la carte-restauranten Captains Deck serveres kypriotisk meze med en twist. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. The Greats er en familierestaurant med internasjonal meny. For de som liker amerikansk mat som burger og steak kan à la carte-restauranten Rock'n'Roll være midt i blinken. Asiatiske retter serveres i Seven Orchids og i Garibaldi serveres italienske retter. Garibaldi har aldersgrense 18 år. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

For alle som elsker iskrem, store som små, er Scoops Gelateria stedet. Der får man iskrem, milkshakes, frozen yoghurt og varm og kald drikke. Blir du sulten på dagen er det til Snackeria du går for å bestille varme og kalde retter samt drikke. Hotellet har flere barer, hvorav en er kun for voksne.

Hotellet har et stort spa med behandlinger mot avgift. Stort treningsrom med badstue, dampbadstue og innendørsbasseng. Bordtennis, basketball, tennis, fotballbane og ulike fitnesstimer. Om kvelden er store og påkostede show, og for både barn og ungdommer tilbys leker, filmkvelder, PlayStation, minidisko og videospill. Rundt omkring på hotellet er det aktiviteter for hele familien, blant annet vannaerobics, dart, vannpolo, bueskyting og quiz.

Wifi inkludert på hele hotellet. Rom med strykejern og strykebrett. Vaskeriservice mot avgift. Parkering. Suvenirbutikk. 400 meter til Landa Beach, 1,5 kilometer til Nissi Beach og cirka 4 kilometer inn til sentrum av Ayia Napa.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Royal Olympic kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Royal Olympic 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Royal Olympic kl. 18.30-21.30.
 • En à la carte-middag per uke i restaurant Captains Deck kl. 18.30-22.30.
 • En à la carte-middag per uke i restaurant The Greats kl. 18.30-22.30.
 • En à la carte-middag per uke i restaurant Seven Orchids kl. 18.30-22.00, for familier med barn & kl. 21.00-22.30 for familier uten barn.
 • En à la carte-middag per uke i restaurant Garibaldi kl. 18.30-22.30.
 • À la carte-lunsj i restaurant Rock'n'Roll kl. 12.30-15.00.
 • À la carte-middag i restaurant Rock'n'Roll kl. 18.30-22.30.
 • Iskrem, milkshakes, frozen yoghurt, brus og kaffe i Scoops Gelateria kl. 10.30-18.30.
 • Snacks, varme og kalde retter og drikke i Snackeria kl. 10.30-18.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.30.
 • En flaske vann i minibaren ved ankomst, etterfylles daglig. Brus og juice i minibaren ved ankomst, påfyll mot avgift.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Ayia Napa

Eligonia

På Eligonia bor du sentralt i Ayia Napa og det er ikke langt til den fine sandstranda Limanaki Beach. Hotellet har et fint bassengområde og leiligheter for opptil fire personer.

Nestor

Nestor i Ayia Napa ligger bare et par minutters gange fra en av øyas beste strender – Limanakistranda. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger og en restaurant med bar i umiddelbar nærhet. Gjestene setter pris på den gode servicen!

Nissiana

Nissiana er et fint hotell med et deilig bassengområde. Den populære og fine sandstranda Nissi Beach ligger bare et steinkast unna. Frokostbufféen er inkludert og det er mulig å legge til halvpensjon og All Inclusive.

Grecian Bay

Grecian Bay i Ayia Napa er et luksuriøst hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranda. Her er det et herlig bassengområde og flere restauranter. Herlig spa for maksimal feriefølelse.

Stamatia

Velkommen til hyggelige Stamatia ligger i den roligere delen av Ayia Napa. Her er det et herlig bassengområde og den fine sandstranda Limanaki Beach ligger kun en kort spasertur unna. Frokostbuffé inkludert men du kan velge å legge til halvpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

Grecian Sands

Fine Grecian Sand ligger perfekt til ved den herlige sandstranda Glyki Nero Beach, like utenfor Ayia Napa. Her er det et hyggelig bassengområde og koselige restauranter med flott utsikt. Velger du All Inclusive kan du spise på de to søsterhotellene Grecian Bay og Grecian Park. Velkommen!

EuroNapa

EuroNapa ligger i utkanten av Ayia Napas sentrum, i gangavstand til Sandy Bay Beach. Litt lengre unna ligger strendene Nissi Beach og Limanaki Beach. Hotellområdet lokker du med et herlig basseng med barneseksjon. Hotellet har en egen restaurant og det er mulig å legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Velkommen til hyggelige Napa Mermaid Hotel & Suites! Her er atmosfæren avslappet, innredningen moderne og rommene er fine med alle tenkelige bekvemmeligheter, velsmakende retter i hotellets restauranter og et bassengområde med lekker havutsikt. Som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du også se frem til morgenyoga inkludert flere dager i uka. Hotellet ligger dessuten bare en kort spasertur fra en av Kypros' fineste sandstrender.

Nicholas Color

Nicholas Color ligger sentralt i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rett rundt hjørnet. Til stranda er det bare noen hundre meter, og velger du å bli på hotellet er det et basseng, aktiviteter og underholdning der. Innta alle dagens måltider på hotellet med med All Inclusive-pakken du kan legge til.

Okeanos Beach Boutique Hotel

Okeanos Beach Boutique Hotel ligger bare noen skritt fra stranda Limanaki Beach i Ayia Napa. Her er det kort vei til det meste, bassenget, stranda, maten, shoppingen og havna der du kan en badebåt for å utforske Kypros krystallklare vann. Frokost er inkludert og legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive.

Aktea Beach Village

Aktea Beach Village er et herlig, familievennlig hotell som ligger ved havet mellom de fine strendene Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Frokostbufféen er inkludert og her er det et fint bassengområde og aktiviteter for så vel barn som voksne. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en mer avslappende ferie for lommeboka og familien. Her kan du også nyte litt egen tid i hotellets spa.

Nissi Beach

Velkommen til populære Nissi Beach i Ayia Napa! Her er det den korte veien til stranda, god service og fine rom som lokker. Et pluss til hotellet for deres arbeide med å redusere miljøpåvirkningen!

Alion Beach

På eksklusive Alion Beach i Ayia Napa ligger alt til rette for en avslappende ferie. Nyt den rolige atmosfæren, bassengområdet, velgjørende spabehandlinger og god mat. Her blir det tid til å hvile ut og lade batteriene.