En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

523 vurderinger
Utmerket
 
216
Veldig bra
 
149
Bra
 
104
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

07.10.2017

av bjoern_r_stensby Oslo, Norge

OK med noen minus

Christofinia er OK. Frokosten er grei. Rommene er OK. Resepsjonistene var sørvisinnstilte. Et minus med rengjøringen av badet. Et svært stort minus for den ene kvelden med live underholdning rett utenfor. Jeg er innforstått med at man må tåle musikk og fest, men ikke time på time fra en som synger så skjærende falskt at det vrenger seg innvendig. Det var ren terror.

 
07.05.2017

av Ingridnnf Jessheim, Norge

Ok, men koselig

Vi måtte vente veldig lenge på rommet vårs, på grunn av tidligere gjest som ikke dukket opp. De ansatte var meget hyggelige. Veldig fint bassengområde og basseng, men alt for få solsenger. Kul musikk i bassengområdet. Lite rom. Veldig høyt balkonggelender. Det dryppet vann fra taket, det var en veldig ekkel mugglukt på rommet, i tillegg til en STOR vanndam på gulvet, som var der hele tiden. Vannskader på gulv, vegg og dører. Ok frokost. Fin beliggenhet.

 
28.08.2016

av Alexanderlunde94 Sande, Norge

Helt greit

Greie og hyggelige i resepsjonen, rommet var det Ok standard på med tanke på renhold og bra aircondition. Bra utsikt fra balkongen, og grei bar på hotellet. Poolbaren var gjennomsnittlig,med samme pris på drinkene ute som inne- men til varierende kvalitet. Pizzaen ute anbefales ikke.

 
27.06.2016

av Hovmesteren Oslo, Norge

Et moderne Hotel, med meget god service

Vårt opphold var meget bra. Hotellet var meget moderne, og renholdet var supert. Vi spiste frokost og lunch ved Hotellet, daglig. Veldig bra utvalg, og maten var god. Servicen var meget bra, og de fulgte oss som ikke hadde all inklusiv, meget bra opp. Bartender Pascalies? tror jeg han het? lærte meg mange triks. En super bra mann. Resepsjonen med Miranda, var meget behagelig, og service var topp. Bassenget var også veldig bra, men vær tidlig (08.00) for å legge håndklær på solstoler, for å få plass. Jeg regner muligens at dette fine Hotellet, blir bare for russere om et par år. Det virket slik for oss, dessverre. Alt i alt en flott uke, på et fint Hotel.

 
14.05.2022

av 976ifet

Amazing trip

Amazing trip all in all even ended up extending with them !! matas (apologies if the name is incorrect) absolutely made our trip hes an amazing bar tender, snacks 10/10 lovely swim up bar drinks were great would recommend going all inclusive, close to beach can somewhat see the ocean from the room very close to the centre, restaurant's and town very central location, amazing staff will definitely come again 😊😊