Christofinia

Christofinia har et stort og pent bassengområde med to basseng, derav ett separat basseng for familiens minste. På hotellet er det flere restauranter og barer men det er også kort vei inn til sentrum av Ayia Napa for et stort utvalg av restauranter og barer. Bad i bassenget eller ved noen av de mange badevikene med krystallklart blått vann som Kypros er kjent for.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom superior for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra senger.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Christofinia frister med et stort bassengområde for hele familien, et stort basseng og et separat barnebasseng. Her kobler du av om dagen og når du har samlet nok energi kan du ta en tur i treningsrommet, spille tennis eller utfordre familien eller noen nye bekjentskaper til en match i sandvolleyball ved bassenget. Når sola er på vei ned kan utforskningen av Ayia Napa og omgivelsene starte. Gå ned til stranda Nissi Beach og ta strandpromenaden inn til Ayia Napa. På veien passerer du flere fine strender og har en vakker utsikt over klipper og hav. Eller så går du langs den store veien inn mot sentrum og sjekker inn i noen av butikkene, slukker tørsten eller tar en matbit.

Stort og herlig bassengområde med en jacuzzi og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller. Ved bassengområdet ligger en bar og tavernaen serverer à la carte-retter og lunsjbuffé.

I hotellets bufférestaurant Venus inntar du frokost, lunsj og middag om du legger til halvpensjon eller All Inclusive. Det er to barer der den ene er for voksne. Barene er åpne fra tidlig ettermiddag til sent på natten.

Her kan du spille sandvolleyball, tennis (belysning og utstyr mot avgift), biljard og bordtennis. Spa med skjønnhetsbehandlinger, frisør, badstue og treningsrom. Hotellets aktivitetsledere underholder noen kvelder i uka og da er det levende musikk. Hotellet har en barneklubb med engelsktalende personale. Barneklubben er for barn 4 til 12 år. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er cirka 500 meter til Nissi Beach og cirka 800 meter til Landa Beach. Den fine stranda Sandy Bay ligger innen 20 minutters gange. Til sentrum av Ayia Napa er det 3,5 kilometer og på veien dit er det flere sandstrender. Bussholdeplass cirka 250 meter fra hotellet. En stor matbutikk ligger cirka 200 meter fra hotellet. Hotellområde med lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og lunsj- eller middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Snacks i poolbaren kl. 10.30-12.30 & 15.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 15.00-17.30.
  • Iskrem i poolbaren kl. 11.00-12.30 & 15.00-18.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker til måltidene i restauranten Venus og i poolbaren kl. 10.00-18.00 og i Dionysos Bar kl. 18.00-23.00. Det finnes også en bar for voksne som serverer drikke kl. 20.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Ayia Napa

Alion Beach

Nyt livet på det eksklusive 5-stjerners hotellet Alion Beach i Ayia Napa. Her ligger alt til rette for en fullkommen ferie – et frodig bassengområde, velgjørende spabehandlinger, god mat og service, aktiviteter og underholdning. Velkommen til et svært populært hotell like ved en av Kypros' beste strender.

Eligonia

På Eligonia bor du sentralt i Ayia Napa og det er ikke langt til den fine sandstranda Limanaki Beach. Hotellet har et fint bassengområde og leiligheter for opptil fire personer.

Nestor

Nestor i Ayia Napa ligger bare et par minutters gange fra en av øyas beste strender – Limanakistranda. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger og en restaurant med bar i umiddelbar nærhet. Gjestene setter pris på den gode servicen!

Nissiana

Nissiana er et fint hotell med et deilig bassengområde. Den populære og fine sandstranda Nissi Beach ligger bare et steinkast unna. Frokostbufféen er inkludert og det er mulig å legge til halvpensjon og All Inclusive.

Grecian Bay

Grecian Bay i Ayia Napa er et luksuriøst hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranda. Her er det et herlig bassengområde og flere restauranter. Herlig spa for maksimal feriefølelse.

Aktea

Aktea er et herlig, familievennlig hotell som ligger ved havet mellom de fine strendene Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Frokostbufféen er inkludert og her er det et fint bassengområde og aktiviteter for så vel barn som voksne. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en mer avslappende ferie for lommeboka og familien. Her kan du også nyte litt egen tid i hotellets spa.

Stamatia

Velkommen til hyggelige Stamatia ligger i den roligere delen av Ayia Napa. Her er det et herlig bassengområde og den fine sandstranda Limanaki Beach ligger kun en kort spasertur unna.

Grecian Sands

Fine Grecian Sand ligger perfekt til ved den herlige sandstranda. Her er det et hyggelig bassengområde og koselige restauranter med flott utsikt. Velger du All Inclusive kan du spise på de to søsterhotellene. Velkommen!

Nissi Beach

Velkommen til populære Nissi Beach i Ayia Napa! Her er det den korte veien til stranda, god service og fine rom som lokker. Et pluss til hotellet for deres arbeide med å redusere miljøpåvirkningen!

EuroNapa

EuroNapa ligger i utkanten av Ayia Napas sentrum, i gangavstand til stranda. Hotellområdet lokker du med et herlig basseng med barneseksjon. Hotellet har en egen restaurant og det er mulig å legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Velkommen til hyggelige Napa Mermaid Hotel & Suites! Her er atmosfæren avslappet, innredningen moderne og rommene er fine med alle tenkelige bekvemmeligheter, velsmakende retter i hotellets restauranter og et bassengområde med lekker havutsikt. Som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du også se frem til morgenyoga inkludert flere dager i uka. Hotellet ligger dessuten bare en kort spasertur fra en av Kypros' fineste sandstrender.

Nicholas Color

Nicholas Color ligger sentralt i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rett rundt hjørnet. Til stranda er det bare noen hundre meter, og velger du å bli på hotellet er det et basseng, aktiviteter og underholdning der. Innta alle dagens måltider med den herlige All Inclusive-pakken du kan legge til.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park er et perfekt All Inclusive-hotell for hele familien. Her er det et herlig bassengområde, et badeland for morsomme og herlige påfunn, i tillegg er det gangavstand til sentrum av Ayia Napa.

Tsokkos Paradise Village

Tsokkos Paradise Village ligger like utenfor Ayia Napa og her får familien en herlig ferie i bassengområdet. Utforsk gjerne strendene i området med fantastisk rent og klart vann. Ta en taxi inn til Ayia Napa eller en lengre kveldspromenade langs veien og slå deg ned på en restaurant eller bar, eller kanskje en titt i en butikk eller to.