Kroatia – krystallklart vann og sjarmerende byer

Vi flyr direkte til Split!

  • • Vi har hotell på fastlandet og øyene
  • • Skjærgårdscruise i krystallklart vann
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Å reise til Kroatia blir mer og mer populært for hvert år, og det er virkelig et reisemål det er lett å forelske seg i. Landet har det meste man kan ønske seg for en innholdsrik og avkoblende ferie. Her er det krystallklart vann, interessante severdigheter og god mat – dessuten er Kroatia meget prisgunstig! Leter du etter en kortere ferie kan du også bestille en weekendreise til Dubrovnik.

Fakta om Kroatia

Lokal tid

Norsk tid.

Valuta

HRK = Kroatiske Kuna

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 18°c
mai 24°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
des 9°c

Lurer du på hvordan det er på våre reisemål i Kroatia nå? Ta en titt på stemningsrapporten fra vår reiseleder i Kroatia. 


Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips & blogginnlegg for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre 5 favorittstrender i Kroatia

Opplev fantastiske Kroatia

Drømmer du om krystallklart hav og uendelig med sol? Da skal du reise til fantastiske Kroatia. Landet har alt du kan drømme om: turkist vann, forbløffende historie og kulinarisk mat.

Les blogginnlegget her