Skjærgårdscruise i Kroatia med MS Bella

Vil du oppleve Kroatias fantastiske skjærgård er cruiset med MS Bella et bra valg for deg! Yachten er av nyere dato og har det meste – et stort soldekk med basseng og solstoler, badeplattform du kan stupe ut i det krystallklare vannet fra, moderne lugarer og en restaurant med tilhørende bar. På ettermiddagene ankommer båten til en ny havn der du får tid til utflukter, sightseeing, henge på stranda eller bare sette deg ned med en kaffe i hånda.

Reiserute

Split - Stari Grad (Hvar) - Hvar by - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Pučišća (Brač) - Omiš (Makarska Riviera) - Split


Om MS Bella

MS Bella er en av Atlas' nyeste båter og ble sjøsatt i 2019. En ny og moderne motoryacht med det siste av teknologi. Båten kan ta opptil 41 passasjerer, så her kan du ta med hele familien og mer til om du ønsker en ferie utenom det vanlige. Om bord er det seks ansatte som sørger for at du får en god cruiseopplevelse. Interiøret går i maritime farger som virkelig setter prikken over i'en på denne båten.

Livet om bord

Med tre dekk i tillegg til et stort soldekk på 250 kvm. har man god plass som passasjer på denne båten. Det er selvfølgelig nok av solstoler til alle gjestene om bord, samt at det finnes et lite basseng og dusjer på soldekket du kan avkjøle deg med. Plattformen bak på båten kan du bruke når du skal ta et bad i det turkisblå vannet. Inne vil du alltid se havet og skjærgården utenfor da båten har store vinduer hele veien. I restauranten er det gratis wifi og tv tilgjengelig.

Mat av ypperste klasse

Menyen om bord har en variasjon av retter fra Middelhavet, og til frokost vil du alltid få servert rykende ferskt brød. Foruten velkomstmiddag og kapteinens middag inngår ikke de resterende middagene i prisen, men båten ligger alltid til kai natten over, så du har alltid mulighet til å teste restaurantene som ligger i havneområdet. 

Lugarene

På båten finnes det 19 flotte lugarer på mellom 13-15 kvm. utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Her er det god garderobeplass samt plass til å kunne legge kofferter/bagasje under senga. Moderne bad med dusj og toalett. Det kan være noen mindre forskjeller i størrelse og innredning på lugarene. På første dekk har lugarene koøye. Satellitt-TV, gratis luftkondisjonering, deponeringsboks (liten), hårføner. Strøm: 220 volt.

Fakta

Båtnavn: Bella
Antall passasjerer: 41
Bredde: 8,5 meter
Lengde: 47,9 meter
Byggeår: 2019

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag og kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter.
 • Gratis wifi om bord (dekning varierer).
 • Byrundtur til fots i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split, samt inngangsbillett til nasjonalparken Mljet.

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transport mellom flyplass og havn.
 • Utflukt i Omis & Cetina 25 euro per reisende. 
 • Tips/serviceavgift til personalet.
  (Vi anbefaler 50 euro per reisende).