Skjærgårdscruise i Kroatia med MS Adriatic Queen

Vil du oppleve Kroatias vakre skjærgård på en komfortabel og litt annerledes måte er et skjærgårdscruise med MS Adriatic Queen det perfekte valget. Her blir det både avslapping i solsengen eller i jacuzzien på soldekket og sightseeing om kvelden i vakre havner som Dubrovnik, Hvar og Korčula.

Reiserute

Split - Stari Grad (Hvar) - Hvar by - Korčula - Dubrovnik - Mljet - Pučišća (Brač) - Omiš (Makarska Riviera) - Split


Livet om bord på MS Adriatic Queen

MS Adriatic Queen er en moderne yacht som ble bygd om i 2017, med plass til 31 passasjerer. Båten har tre dekk, hvorav et er et herlig soldekk med jacuzzi og solsenger. Helt akterut i båten er det en plattform med trapper og stiger som gjør det enkelt å bade fra båten.

Livet i land

MS Adriatic Queen legger oftest til havnene om ettermiddagene og da får du mulighet til å utforske stedet eller byen på egen hånd. Noen dager er det guidede dagsturer til de mest kjente severdighetene i Split, Hvar, Korčula og Dubrovnik. Dessuten er guidet tur og inngangsbillett til den vakre nasjonalparken Mljet inkludert.

Det er andre utflukter til Omis og Cetina som ikke er inkludert og du velger selv om du vil legge til disse. I noen havner er det sykkelutleie, på sykkel kommer du deg enkelt til nabobyen eller kan dra på oppdagelsesferd og kanskje finne en koselig strand.  

Mat og drikke

I prisen er frokostbuffé, seks lunsjer og to middager inkludert. Lunsjen består av fire lokale retter. Om bord setter de også ut frukt hver dag. En flaske vann (0,5 liter) deles også ut hver dag.

Båten har salong/restaurant og bar med gratis WiFi og TV.

Lugarene

M/S Adriatic Queen har 15 romslige lugarer med en dobbeltseng (200x160) eller to enkeltsenger (200x90 cm). TV med satellittkanaler. 220 Volt. Gratis luftkondisjonering og en liten safe. Hårføner. Moderne baderom med dusj og toalett. Garderobe og plass til bagasjen under sengen. Lugarene varierer i innredning og størrelse, og de er mellom 10-15 m² i størrelse. Alle lugarene ligger på dekk 2 og går du inn i lugaren fra dekket, vindu i døra.

Kombiner med sol- og badeferie

Skjærgårdscruiset med MS Adriatic Queen kan kombineres med en ukes sol- og bad på ett av Apollos hotell i Kroatia. Da starter ferien med en ukes skjærgårdscruise og avsluttes med en uke i en badeby. Vil du bli i skjærgården kan du tilbringe siste uka på Brač, i Split eller i en av byene langs Makarskas riviera. Vil du i stedet bli på fastlandet er storbyen Split eller en av de sjarmerende småbyene langs Makarskas riviera å velge mellom.

Fakta

Båtnavn: MS Adriatic Queen ****+
Antall passasjerer: 31
Antall lugarer: 15
Lengde: 35,2 meter 
Bredde: 11 meter
Byggeår: 1992, bygd om i 2017

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag og kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter.
 • Gratis wifi om bord (dekning varierer).
 • Byrundtur til fots i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split, samt inngangsbillett til nasjonalparken Mljet.

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transport mellom flyplass og havn.
 • Utflukt i Omis & Cetina 25 euro per reisende. 
 • Tips/serviceavgift til personalet.
  (Vi anbefaler 50 euro per reisende).