Skjærgårdscruise med MS Desire

På et cruise med MS Desire får du oppleve Kroatias vakre skjærgård og besøkt noen av de mest interessante byene samtidig. Båten holder høy standard og er blant de fineste yachtene vi har. Komfortable lugarer sørger for et behagelig opphold. Hver morgen tilberedes en deilig frokostbuffé og til lunsj serveres 4-retter om bord. Når båten ligger til kai fra ettermiddag og over natten kan du i eget tempo oppleve stedene underveis.

Reiserute

Split - Stari Grad (Hvar) - Hvar by - Korčula - Dubrovnik - Mljet, Pučišća (Brač​) - Omiš (Makarska Riviera) - Split


Om MS Desire

En ny og moderne yacht med innbydende innredning og flotte detaljer. Båten har kun plass til 40 personer og har et mannskap på seks personer som skaper en hyggelig stemning om bord. Her kan du ta med hele familien og enda noen til! 

Livet om bord- og i land

Båten har tre dekk og et 250 kvadratmeter stort soldekk med et lite saltvannsbasseng og en jacuzzi. På soldekket er det halvtak for de som ønsker et lite avbrekk fra sola og nok av solstoler til alle passasjerer. Fra badeplattformen kan man hoppe ut for et forfriskende bad i sjøen når vi har badestopp underveis til neste havn. Den luftige salongen/restauranten på omtrent 100 kvadratmeter på dekk 3 har panoramavinduer slik at du alltid kan se den vakre skjærgården vi seiler forbi.

Hver dag ankommer vi en ny havn. I land blir det mulighet for å bli med på utflukter eller å utforske området selv, enten til fots eller sykkel. Vi besøker flere sjarmerende middelalderbyer med trange gater, karakteristiske steinhus og røde teglsteinstak. Ta deg tid til å gå deg vill i gatene og prøv kaféer og restauranter du finner på din vei. 

Førsteklasses mat og service

Hver morgen får du servert ferskt brød og til lunsj blir det tradisjonelle retter fra Middelhavet. Inkludert i prisen er også velkomstmiddagen og kapteinens middag. De andre dagene anbefaler vi at du prøver en av de mange gode restaurantene du finner i land. Båten ligger alltid til kai over natten, så du har god tid til å utforske både restauranter og barer.

Komfortable lugarer

På Desire finnes det 18 romslige lugarer med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene varierer noe i størrelse, men er omtrent 13-15 kvm og har garderobeplass samt plass til å legge kofferter under senga. Moderne bad med toalett og dusj. På lugarene har du tv med satellittkanaler, gratis luftkondisjonering, gratis deponeringsboks og hårføner. Strøm: 220V.  Ett håndkleskift i løpet av cruiset. Lugarene på første dekk har mindre koøyer.  Det går en bratt trapp mellom 1. og 2. dekk.

Fakta

Båtnavn: MS Desire ****+
Antall passasjerer: 40
Antall lugarer: 18
Lengde: 48 meter 
Bredde: 8,6 meter
Byggeår: 2017

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag og kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter.
 • Gratis wifi om bord (dekning varierer).
 • Byrundtur til fots i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split, samt inngangsbillett til nasjonalparken Mljet.

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transport mellom flyplass og havn.
 • Utflukt i Omis & Cetina 25 euro per reisende. 
 • Tips/serviceavgift til personalet.
  (Vi anbefaler 50 euro per reisende).