Bluesun Alga

Bluesun Alga

 • • Ved strandpromenaden
 • • Legg til måltider

Bluesun Alga er et stort hotell som byr på herlig feriestemning og ypperlig beliggenhet ved strandpromenaden i Tučepi. Her er det mange fasiliteter og både dag- og kveldsaktiviteter samt et treningsrom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sjønært
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Alga er et pent og populært hotell som ligger ved strandpromenaden i Tučepi. Bassengområde med saltvannsbasseng samt barne- og babybasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar. Det er en internasjonal stemning på hotellet med gjester fra hele verden. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift. 

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Den hyggelige á la carte-restauranten Kastelet serverer italienske og dalmatiske retter og ligger nede ved strandpromenaden. Kaféen Hygge Beach Bar med blant annet iskrem. Kastelet og Hygge Beach bar er åpne i høysesong. Flere barer samt dag- og kveldsaktiviteter.

Gratis wifi. Barneklubb i hotellets regi med engelsk- og tysktalende personale. Gratis treningsrom og badstue. Butikker på hotellområdet. Innendørsbasseng og jacuzzi. Skjønnhetssalong. Gangavstand til sportssenter. Stort hotell med ganske store avstander mellom fasilitetene. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg.
  Når de voksne legger til halvpensjon eller helpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00. To temakvelder i uka.
 • Snacks og noe å bite i kl 16.00-17.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, lokale drikkevarer som øl/vin i hotellets All Inclusive-lounge kl. 10.00-23.00.
 • Dag- og kveldsaktiviteter.
 • Flere sportsaktiviteter.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Tučepi

Tamaris

Velkommen til Tamaris, ett av våre mest populære hotell på Makarskas riviera. Tamaris ligger rett ved strandpromenaden i utkanten av Tučepi og har en av rivieraens finere, og velbesøkte restauranter. Hotellet er et Apollo Mondo Local-hotell og familien som eier hotellet gjør alt for at du skal trives her!

Villa Marija

På lille Villa Marija i Tučepi er det lett å trives. Når du ikke tilbringer tiden på den fine rullesteinstranda, kan du nyte sola på takterrassen, ta en dukkert i innendørsbassenget eller ta en økt i hotellets treningsrom.

Flora

Flora er et populært leilighetshotell som ligger ved rullesteinstranda i Tučepi på Makarskas riviera. Du bor i rolige omgivelser, selv om det er midt i smørøyet med alle byens tilbud rett rundt hjørnet. Her er det et lite basseng og våre gjester vet å sette pris på atmosfæren på Flora.

Laurentum

Laurentum er en liten hotellperle med topp beliggenhet ved strandpromenaden, i hjertet av Tučepi . Fra hotellet kan du skimte småbåthavna, rullesteinstranda og Biokovo-fjellene. Til tross for den sentrale beliggenheten er hotellet en oase med et frodig bassengområde og en herlig terrasse der en en drink kan nytes før middagen.

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda rett utenfor Tučepi. Her er det et stort herlig bassengområde og aktiviteter for store og små.

Villa Mare

På Villa Mare bor du med det mektige fjellmassivet Biokovo som bakteppe og det klare, blå Adriaterhavet rett foran hotellet. Her kan du nyte late dager på den deilige stranden, før du slapper av på balkongen om kvelden.