Ettromsleilighet

Leiligheter med liten dobbeltseng, og minikjøkken med spiseplass, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende størrelser med havutsikt. Merk at noen av uteplassene er innebygde i fasaden. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med liten dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med ekstraoppredning i sovesofa (i noen leiligheter må fjerde person være barn), og spiseplass, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong varierende størrelser med havutsikt eller begrenset havutsikt. Merk at noen av uteplassene er bygd inn i fasaden. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet med 3 ord. senger

Romslige leiligheter med ett soverom med liten dobbeltseng og ekstraseng i sovesofa mulig. Oppholdsrom med minikjøkken, spiseplass, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende størrelser med havutsikt. Merk at noen av uteplassene er innebygde i fasaden. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 3-5