Trening på Romana Beach

Trening på Romana Beach Resort

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Romana Beach Resort er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på merkede stier.

Gruppetrening

På Romana Beach Resort kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uka. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer.

Gruppetrening på Apollo Mondo Family-hotell
Aktiviteter

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 

 Aktiviteter mot avgift:

  • Tennis (anlegg ved siden av hotellet)
  • Vannsport på stranda (ikke i hotellets regi)

Løypekart for løping og sykling

Løping i ferien

Urban Tribes har kartlagt løpsrundene og det tidligere multisportslaget team Peak Performance har kartlagt de beste sykkelrundene rundt Romana. Løpsrundene er markert med fargekoder rundt anlegget og vi tør love en løpsopplevelse utover det vanlige! Sykkelrutene er kvalitetssikrede men ikke merkede, så her må du selv sørge for at du finner veien ved hjelp av kartet.