Mondo Food & Beverage

Heleriktig mat

God og sunn mat på Romana Beach Resort

Nå kan du endelig spise og drikke med god samvittighet i ferien. Med hjelp fra mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, OL-medaljør i matlaging, har vi utformet Mondo som er et helt unikt mat- og drikkekonsept på Romana Beach Resort. Tanken bak er at hele familien kan spise velsmakende og sunn mat. Dersom du følger en spesiell diett eller har noen former for allergier, skal det være enkelt å finne frem. Barna har sin egen spesialkomponerte meny der de får muligheten til å stifte bekjentskap med typiske lokale retter.

  • Frokostbuffé i restaurant Al Mare kl. 7.00-10.00. På bufféen er det juicer, kaffe, frukt, English breakfast, brød, pålegg av alle slag, bakverk, yoghurt, frokostblandinger, nøtter med mer.  
  • Middagsbuffé i restaurant Al Mare kl.19.00-21.00. Drikke er ikke inkludert.

Mat og drikke på Mythos Beach Resort

Velkommen til Mondo Café!

Vår kaffe- og juicebar, Mondo Café, er en oase i oasen. Et sted der hele familien kan samles og unne seg det lille ekstra. Her kan du få en perfekt kaffe latte og de lager spesielt god kaffe for kresne ganer. I Mondo Café kan du også kjøpe cappuccino, espresso, ulike typer nypresset juice, yoghurt, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. I likhet med barneklubben er kaffe- og juicebaren også innredet av den kjente svenske interiørarkitekten Jon Eliason.