Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 881 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


9 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


9 av 10

+
rent, store rom, fint bassengområde, fin beliggenhet og fin utsikt
-
Hotellet sto til forventningene!

Bekreftet gjest: 2023-06-03


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


9 av 10

+
Fine rom og god plass rent og fint rundt bassengene
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


8 av 10

+
Område på hotelle
-
Bedre senger

Bekreftet gjest: 2023-05-27


10 av 10

+
Det har en rolig og samtidig en sentral beliggenhet til det vi ønsket å gjøre.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


7 av 10

+
-
Forbedre middagen,

Bekreftet gjest: 2023-05-27


10 av 10

+
Ligger perfekt til i Makarska og to-romsleilighetene er store. De overrasket positivt på renhold - veldig rent og pent overalt til enhver tid.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

110 vurderinger
Utmerket
 
47
Veldig bra
 
47
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

24.06.2022

av Vacationer324638

Ein super ferie på eit fantastisk hotell!

Nydeleg ferie med familien. Fint hotell, reint og triveleg både inne og ute. Leilighetene var store, og med alt ein treng. Fint å gå begge vegar langs promenaden; mot Makarska får ein mykje liv og røre, mens ein finne fine private bukter og mindre folk andre vegen. Her vil vi gjerne tilbake!

 
07.10.2019

av ArneR311 Ålesund, Norge

Flott hotell

Vi var to par som bodde her henholdsvis en og to uker. Et meget bra leilighetshotell i utkanten av Makarska. Riktignok et godt stykke unna sentrum, men ikke verre enn at det går an å gå. Det går også et lite tog inn til sentrum hver time. Et godt alternativ hvis man ikke orker, eller kan gå, eller hvis man har små barn f.eks. Store, veldig fine og moderne leiligheter, med alt av utstyr man trenger. Meget bra renhold, og service forøvrig. Skal man trekke fram noe negativt, så må det være at det er veldig lytt mellom etasjene og ut mot gangene. Til tider irriterende. Det bygges ny fløy med hotellrom, så da blir det over 300 rom og leiligheter tilsammen. Ikke veldig plagsom støy fra arbeidet. Frister absolutt til gjentagelse.

 
06.09.2019

av Einar H Bergen, Norge

Moderne hotell med komfortable leiligheter

Takket være et effektivt luftkjølingsanlegg ble oppholdet i leiligheten med opptil 36 graders varme utendørs, meget behagelig. Andre positive elementer var rengjøring 7 dager i uken, gratis WiFi og safe. Dessverre hadde hotellet ingen norske/skandinaviske TV-kanaler, noe som burde være obligatorisk med så mange gjester fra denne del av Europa. Betjeningen, både i resepsjonen og ellers, var vennlige og profesjonelle. En annen positiv overraskelse var at vannet kunne drikkes rett fra springen, noe vi ikke har vært vant til på sydlige breddegrader. Utendørs har hotellet flere basseng, og det var tydelig at dette var et barnehotell siden barn i alle aldre la beslag på mye plass i alle bassengene. Romana Beach Resort ligger et godt stykke fra Makarska by, og den såkalte promenaden som fører inn til byen var stort sett overfylt av gående og sykler av alle slag, motor- ,elektriske og manuelle, og i tillegg et lokaltog på hjul med det sjarmerende navnet "Fun Train". Her var det trangt om saligheten! Hotellets egen badestrand var meget beskjeden og ikke særlig innbydende, men vi fant en fin strand med utleie av solsenger og parasoller innen gåavstand fra hotellet. Den kan anbefales. Alt i alt et vellykket opphold, men de som ønsker bymiljø og et godt utvalg av restauranter, bør muligens søke andre steder. Matopplevelsen på hotellets egen restaurant var ikke overveldende. Dessuten hadde den lokale matbutikk et relativt begrenset vareutvalg.

 
04.09.2019

av BenitaN22

Flott leilighets hotell

Flott hotell, fleire gode basseng område, godt med solsenger. Store gode leiligheter inkl flislagt terrasse på bakkeplan, solseng/basseng rett utanfor leiligheten. Veldig hyggelig personale . Passelig med frivillig program for store & små🙂 - baren/kafeen stenger altfor tidleg ca kl 18-19. Burde være open til minimum kl 21 - 22. - kunne vært litt meir av leikeaktiviteter ved barnebassenget.

 
10.08.2019

av TorgeirP361 Makarska, Kroatia

Kan bli bedre

Vi var to familier som reiste fra sommervarmen i Norge til enda mer varme i Kroatia. Kroatia og Makarska er et fantastisk sted og land som er verdt flere besøk. Men tilbake til Romana Beach Resort; Aller først, renhold av rom og uteområdet er det beste jeg har sett. Dette stedet kan å holde rommene rene og flotte selv om en barnefamilie kan rote litt. Betjeningen er hyggelig og imøtekommen, selv om de aldri fikk reparert safen vi hadde på rommet. Den var ødelagt da vi kom, noe vi gav beskjed om vår første dag. Men den ble aldri reparert. Uansett; betjeningen både i resepsjonen, ved bassenget og i restauranten var meget imøtekommen. Rommene holder høy standard. Det som gir ett minus: Restauranten hadde lite variasjon i maten fra dag til dag. Dette gjelder buffé og ikke menyen. Skammelig dårlig for en restaurant som gir seg ut for å holde så høy standard. Ikke en gang saus til kjøttrettene, i stede ett utvalg av 3-4 typer dressing. Vi fikk inntrykk av at vi kunne bestille mat fra menyen som en del av inklusive pakken. Men det ble en dyr feiltakelse. Og ikke bestill vin som er utenfor menyen, eller som anbefales. Den var ikke god, god kostet det dobbelte av vinene som stod i menyen. Nok en dyr opplevelse. Alt av drikke er ikke inkludert selv om du har inklusive i bestillingen. Drikke kommer utenom, så husk å ha rikelig med penger til det, for de vet å ta seg betalt. Vinsmaking: helt ok opplevelse, kanskje en av de bedre jeg har vært med på. Her serveres Kroatisk vin. Treningssenteret: dette er bra, rommet var kjølig og mye utstyr for en god work out. Ved bassenget var det nesten umulig å få solseng. Enkelte gjester var ute før kl 07:00 og reserverte senger. På stranden var det helt fult. Vanskelig å finne ett sted å ligge. Hotellet hadde egen senger for sine gjester, de ble ofte brukt av folk som ikke var gjester av hotellet. Vi så en gang at hotellet hadde en kontroll. Her bør hotellet ha flere kontroller. Oppsumert: + Bra renhold + Fine rom + Hyggelig betjening - ensidig mat - fult på solsengen - dyr vin - dyr drikke Jeg er sikker på at hotellet kommer til å bli meget bra etter hvert. Her er det mye bra som er på plass, spesielt den hyggelige betjeningen. Men fortsatt en del å gå på når det gjelder mat, teknisk service, og organisering .