Dobbeltrom

Dobbeltrom med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Mulighet for å låne strykejern i resepsjonen. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget eller havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Velutstyrt minikjøkken med mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Mulighet for å låne strykejern i resepsjonen. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med et soverom og et kombinert oppholdsrom/velutstyrt minikjøkken med mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og kjøleskap Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Mulighet for å låne strykejern i resepsjonen. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom samt kombinert oppholdsrom/velutstyrt minikjøkken med mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og kjøleskap. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV i alle de tre rommene. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Mulighet for å låne strykejern i resepsjonen. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn