Trening på Romana Beach

Trening på Apollo Mondo Family Romana

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Apollo Mondo Family Romana er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på markerte stier.

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Apollo Mondo Family Romana kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om treningstimer, treningsprogram og beskrivelse av timene. 

Aktiviteter

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 
  • Gåstaver (kan lånes mot depositum)
  • Løps- og sykkelvogner (kan lånes mot depositum i servicedisken).

 Aktiviteter mot avgift:

  • Tennis (anlegg ved siden av hotellet)
  • Vannsport på stranden (ikke i hotellets regi)
Sykling i ferien

Løpe- og sykkelløyper

Team Peak Performance, et av verdens fremste multisport lag, har kartlagt de beste løpe- og sykkelløypene rundt Apollo Mondo Family Romana. Du kan også låne sykkel- og løpevogner mot depositum i servicedisken. Løperundene er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi tør love deg en opplevelse utover det vanlige!

Kart

Forbered deg og last ned løpe- og sykkelkartene våre: