Aminess Khalani Beach

Aminess Khalani Beach

  • • Pent hotell ved Buba Beach
  • • Takbar og strandbar
  • • Passer for både voksne og barn

Aminess Khalani Beach ligger like ved den populære stranda Buba Beach i Makarska. Hotellet er nybygd med et stort bassengområde, treningsrom, spa og moderne rom. Her kommer hele familien til å trives og bestill gjerne halvpensjon for en mer komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent fint hotell.Hyggelige personal. God service. God frokost og middags buffe.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aminess Khalani Beach har den beste beliggenheten like ved stranda, et lite stykke utenfor sentrum av Makarska. Strandpromenaden passerer rett utenfor hotellet og går helt inn til sentrum. Langs promenaden ligger det sjarmerende restauranter, barer og butikker.

Hotellet har et stort bassengområde med solsenger, parasoller og håndklær, samt et barnebasseng. Utenfor hotellet ligger den smale rullesteinstranda Buba Beach, og også der er det solsenger og parasoller. Ved stranda ligger Aqua Center som arrangerer ulike vannsportaktiviteter.

Hotellet har tre restauranter med et godt utvalg av ulike retter, og vil du ta en drink finnes det både en lobbybar og en takbar. På stranda nedenfor hotellet ligger cocktailbaren Buba Beach Bar. I høysesong er baren et populært samlingssted, også for lokalbefolkningen og andre tilreisende.

Hotellet har et spa med innendørsbasseng, flere typer badstuer, behandlinger og et saltrom, alt mot avgift. Det er også et treningsrom på hotellet.

Barneklubb, Mirami' Fun Factory Children's club, for barn 4-12 år i hotellets regi og med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

  • Støy fra byggearbeider på hotellet må påregnes.
  • Hotellets spa tilbyr kun innendørsbasseng og massasje på nåværende tidspunkt.
  • Gjestene kan bruke treningsrommet på nabohotellet Apollo Mondo Family Romana da det på Aminess ikke er åpent.

Alle hoteller – Makarska

Simic

Simic ligger utmerket ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyte utsikten over havet fra restaurantens herlige uteservering. Her er leilighetene store og rommer opp til 8 personer.

City Beach

City Beach i Makarska er et populært hotell med super beliggenhet ved stranda og strandpromenaden med spisesteder og barer rett rundt hjørnet. Leilighetene er romslige og noen toromsleiligheter vender mot havet. Hotellet har restaurant så du har alltid valget om å bli på hotellet eller prøve en av de som ligger ved stranda.

Fani

På leilighetshotellet Fani har du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien. Til Makarskas fine rullesteinstrand er det en kortere spasertur og her er det solsenger til leie. Når det nærmer seg middagstid finner du flere koselige restauranter langs den vakre strandpromenaden.

Libertas

Velkommen til det koselige leilighetshotellet Libertas! Her bor ved den hyggelige strandpromenaden i utkanten av Makarska. Foran hotellet ligger det en rullesteinstrand og i leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien. Samtidig er det kort vei til butikkene, restaurantene og barene inne i sentrum.

Romana Beach Resort

Velkommen til Romana Beach Resort, et populært Apollo Mondo Family-hotell like ved stranda i Makarska. Her bor du i luftige leiligheter, og har tilgang til fasiliteter som treningsrom og gruppetreningstimer, et stort bassengområde, restaurant med velsmakende retter og barnas store favoritt – Club Polly & Mino. Den sjarmerende byen Makarska ligger i passe avstand fra Romana, og dit kommer du deg enkelt og reit med det lille toget som går hver time.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er det bare noen få meter ned til den livlige strandpromenaden med restauranter som går hele veien inn til Makarskas sentrum. Leilighetene er lyse og fine og passer perfekt for deg som vil kunne ordne det meste selv. I huset er det også en hyggelig restaurant og en bar der du kan avslutte kvelden med ett glass vin.

Miramare (Makarska)

Nært halvøya Sveti Petar ligger leilighetshotellet Miramare med en fantastisk utsikt over Makarskas havn. På noen minutter kan du gå fra hotellet til det meste – strandpromenaden Riva, de trange brosteinsgatene og en av Dalmatias vakreste strender.

Osejava

Unn deg en herlig ferie på stilrene Osejava i Makarska. Dagen kan du tilbringe på badebrygga, kveldens middag kan du innta i hotellrestauranten – den fantastiske utsikten over byen og havna er helt gratis!

Sanja

Leilighetshotellet Sanja i Makarska ligger perfekt til bare et steinkast fra stranda og nært strandpromenaden. Her kan du lene deg tilbake og nyte ferien i eget tempo. Leilighetene er romslige og har mange bekvemmeligheter, rett rundt hjørnet ligger dessuten byens brede utvalg av barer og restauranter.

Boutique Hotel Ani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Bare noen hundre meter fra stranda i Makarska ligger Boutique Hotel Ani. Her bor du i elegante og moderne rom. Her kan du nyte en tilbakelent ferie i solsenga, trene deg passe sliten i treningsrommet, innta en bedre frokost eller leie bil og oppdage omgivelsene. Det er et lite basseng på hotellet.

Lucija

Velkommen til hyggelige Lucija ved strandpromenaden i Makarska! Du bor i leiligheter som har alt du trenger for å lage måltider som kan nytes på balkongen. Ønsker du å spise ute er det to restauranter i hotellets gateplan.

Park (Makarska)

På Park i Makarska bor du bare et steinkast fra rullesteinstranda. Hotellet har et herlig bassengområde, mange fasiliteter og en god beliggenhet ved strandpromenaden. I nærheten er det mange hyggelige restauranter og vil gjøre det litt enklere for deg selv kan du legge til halvpensjon.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger der den hyggelige strandpromenaden i Makarska starter. Hotellet har både dobbeltrom og romslige leiligheter for større selskap. I restauranten kan du spise fra en à la carte-meny med italienske touch og vil du oppdage flere av Makarskas koselige restauranter er det bare å følge strandpromenaden inn til gamlebyen.

Villa Mirakul

På Villa Mirakul får du den fine kombinasjonen av nærhet både til den herlige rullesteinstranda og til Makarskas koselige sentrum. Det er bare fire leiligheter i huset, så her kan storfamilien eller vennegjengen leie hele huset og ha det for seg selv.

Valamar Meteor

Valamar Meteor er et pent hotell som ligger perfekt til ved strandpromenaden i Makarska. Hotellet har evighetsbasseng, et morsomt barnebasseng med vannsklier. Det er også et innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og treningsrom. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til halvpensjon. Byens alle restauranter ligger i gangavstand fra hotellet.

Villa Marina

Villa Marina er et riktig sjarmerende leilighetshotell – et utmerket utgangspunkt for streiftog i gamlebyen i Makarska, der historiens vingeslag kan fornemmes hvor du enn går.

Dalmacija Places by Valamar

Dalmacija Places by Valamar ligger perfekt til i Makarska. Her kan du nyte de duftende pinjeskogene, beliggenheten ved den fine rullesteinstranda og strandpromenaden som strekker seg helt inn til sentrum, og nærheten til Biokovos naturreservat. I hotellets bassengområde kan du la deg forføre av havutsikten og underholdningen som hotellets DJ byr på.