Baska Voda – ved foten av fjellet

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Ved foten av fjellet Biokovo og rett ved havet ligger Baška Voda. Et meget hyggelig sted som passer for den som er ute etter å ha det stille og rolig rundt seg. Men selv om det er et rolig sted, så finnes det et utvalg av restauranter og barer, samt shopping- og bademuligheter. Her finnes det en lang og herlig strandpromenade hvor man kan nyte den deilige kveldssolen.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Populære hoteller – Baska Voda

Noemia Resort

Fra 4 533 NOK

Anna Noemia

Fra 4 795 NOK

Grand Hotel Slavia

Fra 6 857 NOK
Fra balkongen

Dijana

Fra 2 206 NOK

Fakta om Baska Voda

Mat og drikke

Det finnes et godt utvalg av restauranter. De litt finere restaurantene ligger inne i byen, mens de enklere restaurantene ligger på strandpromenaden. Oppe i fjellene bak byen ligger de beste restaurantene. En toretters middag koster ca. 150 kroner pr. person. En øl koster ca. 15-20 kroner.

Transport t/r hotell

Transport fra flyplassen i Split til Baska Voda tar ca. 1 time og 15 minutter. Transporten kan ta lenger tid i høysesong da det er mer trafikk. Transporten er som regel uten våre reiseledere.

På kombinasjonsreisen med Brač og Hvar reiser du via havna i Split.

Strender

Baska Voda har en rullesteinsstrand og det finnes muligheter til å bade fra klipper i nærheten. Vannet er herlig og krystallklart.

Mer fakta

Været

jan 6°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
des 7°c
9,6 av 10 Baska Voda
Våre gjesters vurdering, Basert på 68 vurderinger