Grand Hotel Slavia

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Grand Hotel Slavia er et moderne og fint hotell med perfekt beliggenhet i Baska Voda. Her bor du sentralt i pene rom og har frokostbuffé inkludert i prisen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Standardrom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerum for 2 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Grand Hotel Slavia i Baska Voda! Hotellet som ligger i et bygning som også er et kulturminne. Her bor du like ved den populære strandpromenaden som går gjennom byen og har stranda bare noen meter fra hotellet.

I hotellets spa er det et innendørsbasseng og jacuzzier som du kan benytte uten ekstra kostnad. Spabehandlinger og badstue mot avgift. Er du ute etter en aktiv ferie har hotellet et treningsrom som du kan bruke uten kostnad og omgivelsene rundt hotellet er perfekt for fotturer og sykling.

Hotellets restaurant, Del Posto, er en av de beste i Baska Voda. Her serveres frokostbufféen og om kvelden er det à la carte. Pent antrekk gjelder.

Gratis wifi. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Heis på hotellet, men for å komme til rommene må du allikevel gå noen trappetrinn. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.
  • Heis på hotellet, men for å komme til rommene må du allikevel gå noen trappetrinn.