Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 26 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


5 av 10

+
Pent og opparbeidet område på campingplassen
-
Vi ønsket at de skulle ordne slik at Wifi i hytttevognen skulle fungere. Vi gav beskjed 4 ganger. Ingen ting ble gjort. Siste dagen så vi i fra at det ikke var bra nok. De svarte at de hadde forsøkt, men at døren var låst og vi ikke hjemme i hytten. Dette var blank løgn og slett arbeid. Campingplassen stengte vannet en dag fra kl 08.00 til 12.00, dette fikk vi ikke beskjed om. Det bør komme frem at poolene ikke er særlig romslige. Passer veldig småbarn og eldre mennesker. Vi hadde mye maur inne i hytten vår. Ei av vaskedameme luktet så sinnsykt dårlig, at etter "renhold" mått vi lufte i 1 time. Vi er ikke jålete mennesker, men dette var ekstremt. Vannrør inne i den ene dusjen var konstant tett. Det bør komme frem at disse hyttene faktisk er campingvogner, altså vegger tynne som papp. Vi hadde hytten ved siden av vaskeriet. Tørketrommelen gikk i ett hele natten. En natt måtte vi stå opp fordi det bråket enormt. Årsak var at en av gjestene tørket ett par digre herresko, inne i tørketrommelen.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

121 vurderinger
Utmerket
 
83
Veldig bra
 
29
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

11.06.2018

Innlegg av szilviatatar Gjøvik, Norge

Veldig bra!

Vi er her i Croatia for første gang. Beach Village passer perfekt til alle som er med eller uten barn. Både matbutikk og sentrum er veldig nær. Flotte muligheter for å slappe av eller å ha en aktiv ferie. Personalet er veldig snilt i alle avdelinger, de fikser alt vi ønsker. Vi koser oss masse her 😍 Anbefales! Tusen takk

 
26.06.2017

Innlegg av Lill-ThereseH Tennfjord, More og Romsdal, Norway

Flott "hytte" landsby

Vi var her en uke, og fikk god service, hadde alt vi trengte og veldig sentral beliggenhet. Ikke noe 5* hotell, men ren hytte med liten uteplass, tilgang til grill, vaskerom, basseng, minigolf, TV, Wifi (litt ustabilt), aircondition, gåavstand til strand og sentrum (med fergeforbindelse til Split) og matbutikkene Lidl og Konsum. Vi leide bil en dag og kjørte til Zlatni Rat stranda i Bol, det anbefales. Her er litt intimt (man er tett på naboene) og også lytt mellom hyttene, så om man vil ha det helt privat er ikke dette noe. Sengene var ok, ikke mer eller mindre. Ta med håndklær til stranda, det medfølger kun ett lite og ett stort per pers som er Ok til dusj. Ett annet must er badesko til stranden; den består av "grus". Man får kjøpt i sentrum om man ikke har. Frokostbuffeten var ikke noe for oss.

 
13.06.2017

Innlegg av heidichristine0 Oslo, Norge

Billig men topp

Veldig barnevennlig, nær sjøen, har alt man trenger. Stedet har egen grill og det er perfekt med Lidl 200 meter unna. Topp service. Bonus at man bruke fasilitetene gratis til søster- resorten på andre siden av supertar. Vi brukte bassengene og tennisanlegget

 
18.07.2016

Innlegg av persteinark Lyngdal, Norge

Ferie

Vi var en familie på 4 stk som bodde i mobile Home en hel uke. Fantastisk plass å bo, lett å spasere inn til sentrum. I tillegg så var de kun 50 meter ned til stranden, hvor det også var en liten isbar. Personale var veldig service vennlig under hele oppholdet, så dette kan anbefales. Vi kan ikke gi helt full slår, da vi hadde klær til vask i felles vaske maskin i vaskeriet og da vi skulle hente klærne var de søkk borte. Personalet prøvde å hjelpe oss, de kunne ikke finne klærne. Bortsett fra det med klærne som ble borte under vask, var oppholde helt perfekt og kan absolutt anbefales.

 
24.07.2021

Innlegg av Renata J

Calm place to stay

It is a lovely place. Not too large and calm. Nice mobile houses have optimal space even for family of six. The beach is close and not overcrowded during our visit. It is quite like a private one. Children enjoyed the pool and the animation activity for kids. The things that could be improved - a larger and newer grill or even grill area. Also the table in the terrace could be adapted for a larger family. The night light in the terrace table zone would be also appreciated.