Grand Hotel View

Grand Hotel View er et nytt og pent hotell med en vakker utsikt over havet. Hotellet har et lekkert bassengområde med flere basseng, blant annet et oppvarmet innen og utendørsbasseng. Slapp av i hotellets spa og nyt ferien i fine og komfortable rom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-2 personer. Større superiorrom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grand Hotel View ligger i passe gangavstand til sentrum av Postira på Bračs nordlige kyst. Sommeren 2023 vil det være en nyanlagt rullesteinstrand rett nedenfor hotellet, der du kan hvile ut og nyte Kroatias krystallklare vann.

Stort og herlige bassengområde med et basseng og et barnebasseng med en liten vannsklie. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. Ved bassengområdet er det også et oppvarmet, kombinert utendørs- og innendørsbasseng der du kan svømme inn i hotellets spa. Det er også en stor solterrasse ved bassengområdet.

I hotellets restaurant Meiterraneo diskes det opp med frokostbuffé, lunsj kan bestilles fra en meny og så velge dagens middag fra buffé. Tre barer, en poolbar som serverer snacks på dagtid samt en bar i lobbyen og en strandbar.

Spa med et oppvarmet basseng inn og ute med hvilestoler, is badstue og badstue. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Treningsrom. Underholdning noen kvelder i uka med levende musikk.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Parkering, innendørs i garasje mot avgift. Ladestolper til elbil mot avgift. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Cirka 300 meter til sentrum av Postira.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra er det inkludert for barn 2-11 år.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Middag 19.00-21.00.

Alle hoteller – Brač

Villa Dzamonja

På Villa Dzamonja i Bol bor du omgitt av oliventrær pinjetrær og med havet rett utenfor døra. De pene leilighetene inneholder alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Ønsker du en ekstra avslappende frokost i ferien kan du jo legge til frokost på hotellet. Tre minutters gange til torget i Bol og ti minutter til Zlatni Rat Beach.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom og familierom deluxe.

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.