Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom i hovedbygningen med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og mulighet for ekstraseng til ett barn. Et lite kjøleskap. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Fine dobbeltrom i bungalow med to enkeltsenger, og mulighet for to ekstrasenger. Et lite kjøleskap. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familiesuite

Fine familiesuiter, som ligger i bungalow, med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger. Vask med varmt og kaldt vann, et lite kjøleskap, vannkoker og mikrobølgeovn, dog ikke kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Island Bungalow

Fine bungalower som består av ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt oppholdsrom med minikjøkken. Ekstrasenger mulig i sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Gava Waterman Resort Milna, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 1 barn

Pool Bungalow

Fine bungalower som består av ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med basseng som deles med en annen bungalow. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom i hovedbygningen med dobbeltseng. Med mulighet for to ekstrasenger. Et lite kjøleskap. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Superiorrom i bungalow

Fine superiorrom, som ligger i øverste etasje i bungalowene. En dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger i vanlige enkeltsenger. TV. Et lite kjøleskap. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen vender mot havet. Trappetrinn inne i rommet. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toroms suite med 4 ord. senger

Fine toroms suiter som ligger i hovedbygningen, med oppholdsrom og ett soverom med dobbeltseng. Mulighet for to ekstrasenger i oppholdsrommet. Et lite kjøleskap og TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn