Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 105 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


6 av 10

+
Uteområde.
-
Kaffeatomatene.Tar for langtid. Brødristeren blir for mye kø.Pålegg er for ensformet. Trangt i matsalen.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Mye å finne på. Bra at aktiviteter som minigolf og supbrett var gratis. Veldig bra med mange solsenger og dermed lite "kamp om" sengene. Bra at vi fikk beholde rommet helt til utreisetidspunkt uten ekstra betaling, og det samme med all inklusive ut dagen ved utreise.
-
Burde vært mer variert mat. Veldig bråkete inne på restauranten, ikke mulig å sitte inne. Den siste halvdelen av uka vi var der begynte de å "stenge ned" hotellet. Den ene baren ved bassenget stengte, halve restauranten stengte, det ble slutt med underholdning om kvelden og også andre aktiviteter som ikke ble arrangert lengre. Enten burde prisen da vært rimeligere mot slutten, eller de burde holde alt åpent som vanlig.

Bekreftet gjest: 2019-10-03


8 av 10

+
betjeningens servicinnstilling, fantastisk.
-
musikken ved bassengene bør reduseres !

Bekreftet gjest: 2019-10-03


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
-
Vi hadde med oss et eldre ektepar som kunne ikke bade i havet på grunn av meget vanskelig tilkomst til og fra vannet. Det finnes kun en badestige som er i tillegg glatt. Hotellet burde gjøre noe med dette. Ikke bare pga opp og ned stigning men også i tilfelle ulykke.

Bekreftet gjest: 2019-09-05


10 av 10

+
Helhetsinntrykket var meget bra. Serviceinnstilt personale. Flotte omgivelser. Stor leilighet med terasse som var utstyrt med møbler som var gode å sitte i. Maten var variert og velsmakende.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-05


9 av 10

+
Et flott hotell, med fine rom og hyggelig betjening.
-
Vi var på et all inclusive hotell, mye god mat. Men ble ødelagt av unger som forsynte seg selv....selvom det var laget "egne" barnebord. Det kunne kanskje vært en mulighet og delt resturanten og bespisningen på en annen måte.

Bekreftet gjest: 2019-08-29


8 av 10

+
Flott leilighet , bra med solsenger og et fantastisk badetilbud.
-
Maten var litt kjedelig og ofte fikk du kald/ lunken mat. Pizzaen var suveren.

Bekreftet gjest: 2019-08-29


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

292 vurderinger
Utmerket
 
131
Veldig bra
 
82
Bra
 
47
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

20.06.2019

Innlegg av Therese L

Flott resort

Resotern er moderne og delikat. Bassengene og fellesområdne er innbydende. Vi hadde ikke problemer med å få solsenger. Hadde massasje og pedikyr, var helt topp 👍 Det går gratis buss til Milna 4 ganger om dagen. Anbefaler all Inclusive da det er 2 km til nærmeste resturant (selv om man kan bli litt lei av maten). Skulle også ønske at drikke utenom måltider ble servert i noe annet enn engangsglass i plast. Vi hadde problemer med munkelus og edderkopper i leiligheten, oppimot 20 stk bare på badet. Noe som gjorde at vi brukte litt tid hver dag på å fjerne dem, da renholdere ikke gjorde det.

 
20.09.2018

Innlegg av Ubo076 Stavanger, Norge

Mye bra

Svært god service. Du må ha all inclusive, er lite (ingenting) i nærheten. Maten er god, drinkene er gode, betjeningen er hyggelig. Vinen var ikke god og heller ikke cola light. Rene og fine rom. Fungerer for barnefamilier. Er mest for bading og avslapping. Det er ikke kjøpepress på dette stedet. Er svært langt unna flyplass

 
26.08.2018

Innlegg av Hans-Are Flå, Norge

Fint hotell, flott strand, men litt skuffende mat

Et nytt og moderne hotell som ligger for seg selv, ca 2km fra Milna. Vi hadde et fint rom med utsikt over havet, nytt og moderne. Vi tilbrakte late dager på klippene helt nede ved vannet. For gjester med små barn passer nok et plass ved et av bassengene bedre. Vi har tilbrakte mange ferier på all inclusive hoteller, noen med veldig bra mat, andre med ikke fullt så bra servering. Waterman Milna havner dessverre et stykke ned på lista hva gjelder maten. Restauranten var kantine-preget med køer og litt kjedelig mat. Vi hadde forventet bedre servering på et 4-stjernes hotell.

 
16.08.2018

Innlegg av wozziwow Mo i Rana, Norge

Sommerferie

Nytt hotellområde som ligger nydelig til. To bassenger for voksne og svømmedyktige barn, ett for barn. Egen brygge ved sjøen med flere aktiviteter for svømmedyktige. Ligger snaut 2 km utenfor den vakre lille havnebyen Milna som har flere spennende restauranter, samt noen meget sjarmerende små utsalgsteder. Det går buss fra hotellet til Milna noen få ganger om dagen. Hotellet er beskrevet som ett 4-stjerners All-Inclusive hotell, det er jeg definitivt ikke enig i. Til det er maten og organiseringen rundt denne alt for dårlig. Spesielt middagsbuffeten var svært skuffende. Denne ble servert i en spisesal med ett vanvittig støynivå, maten var ofte kald og kjip. Vi ble invitert på Barbecue Night i restaurantens 2.etg. en kveld, der fikk vi servert kjøtt som aldri hadde sett en grill, skuffende. Vi måtte dra flere kvelder til Milna for å få noen skikkelige matopplevelser. Det er ca. 50-70 franskmenn på hotellet til en hver tid, disse får egen underholdning på fransk fra en scene midt på området nesten hver kveld. Dette kan være svært sjenerende for de andre gjestene. Mange vi møtte reagerte i hvert fall på dette. Treningsrommet består av flere defekte apparater, styr unna. Prøvde å gi beskjed om dette, men ikke noe ble gjort. Til slutt vil jeg si at dette er det desidert flotteste og reneste hotellet jeg har bodd på i en slik setting. Området er rolig og barnevennlig, men 14 dager ble litt for mye.

 
15.07.2018

Innlegg av annw77 Hareid, Norge

Nydelig hotell med vakker beliggenhet

Et nytt hotell (2017) som ligger litt utenom sentrum i Milna. Gratis shuttlebus til Milna kl 9, 12, 15 og 18. All inclusive-hotell med buffet til alle måltider. God mat, selv om man etter en uke blir litt lei av noen av rettene. Litt variasjon fra dag til dag, og det var aldri tomt for noe mat på buffeten. Ute er det 2 basseng og et barnebasseng, godt med solsenger både ved basseng og ned mot badebrygga ved havet. Kort mellom hav og basseng. Flere aktiviteter å velge mellom, uten ekstra kostnad. SUP-brett, kajakk, bueskyting, minigolf, fotball, boccia.... God service, fin blanding av nasjonaliteter blant gjestene. Rene rom med god plass. Vi bodde i bungalow med 4-6 store hotellrom i hvert bygg. God aircondition og raskt internett. Eneste mangel er faktisk håndtak på innsiden av dør til bad. Fancy, men upraktisk å ikke kunne stenge døren.