Gava Waterman Resort Milna

Gava Waterman Resort Milna

  • • Moderne og fint
  • • Fasiliteter og aktiviteter for hele familien
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Gava Waterman Resort Milna på Brač. Rommene er fordelt på hovedbygningen og bungalowene som ligger spredt rundt på hotellområdet. Bassengområde med barnebasseng, badebrygger og aktiviteter i vann og på land.

Ukens deal: KROATIA sommer 2022

Bestill neste års feriedrøm i perioden 1/8 – 8/8 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Kroatia sommeren 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familiesuiter for 2-4 personer. Island Bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toroms suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Pool Bungalow for 2 personer. Kampanjerom for 2-3 personer hvorav 1 barn/2-4 hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Uteområde.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotell som ligger i et frodig område på Brač. Hotellet består av en hovedbygning med resepsjon, lobby og treningsrom samt en sidebygning med bufférestaurant. Vis á vis restauranten ligger det en nybygd bar. Bungalowene ligger spredt i hagen.

Bassengområde med flere basseng, en infinitypool og ett er barnebasseng. Ett av utendørsbassengene er varmet opp frem til 15.6 og etter 1.9. To poolbarer. Privat brygge med badetrapp for hotellets gjester som ligger cirka 150 meter fra hotellet. Cirka 60 meter fra brygga er det et område med gratis solsenger og parasoller. Man kan også bade fra klippene. Det er gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og ved badebrygga. Håndkleservice mot avgift.

Nybygd spa med innendørsbasseng og badstue, samt massasje mot avgift. Gratis treningsrom og multicourt, der man kan spille fotball, basketball og badminton. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis og boccia. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lekeplass. Butikk. Gratis hotellbuss til Milna sentrum (cirka 1,6 kilometer) til faste tider og plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00. Tre ganger i uken er det temakveld (kroatisk, meksikansk og dalmatisk).
  • Middag fra grillen en gang pr. opphold, bordreservasjon kreves.
  • Iskrem kl. 10.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe/-te, frukt og snacks kl. 15.30-17.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-00.00 i perioden 20/6-5/9. Øvrig periode fra kl 10.00-23.00.
  • Fire ggr/dag tilbys buss t/r Milna by.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet tilbyr sine gjester å sjekke inn online. Slik gjør du! Høyreklikk på lenken og det åpnes et nytt vindu: checkin.watermanresorts.com, velg "get access code" og fyll ut.