En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

362 vurderinger
Utmerket
 
134
Veldig bra
 
135
Bra
 
63
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

04.08.2019

av billc0nti Haugesund, Norge

Perfekt plassert, god mat og service

Hotellet har topp plassering midt mellom byen Bol og Zlatna Rat stranda. Hotellet er noen år, men ellers meget bra med romslige rom, altan, basseng osv. God mat og meget hyggelig personale som yter god service.

 
11.07.2017

av dotliekristiansen Fredrikstad, Norge

Hottel besøk

Jeg har hatt en kjempe fin tur i Kroatia med min mamma og pappa og 4 andre kjempe fine familier med både små og store barn. Alle de voksene som jobbet her/Carpe Diem har vært veldig gøy å bli kjent med og de har tålt alle de små barnene og blitt bedre venner med de større. Hotellet ligge ikke laget fra sjøen og heller ikke langt fra billige super marked, det er også ikke lagt til et billig treningssenter og 26 tennisbaner. Virkelig et hotell å anbefale for familier med små barn😊.

 
11.07.2017

av Christian Ferdi... L

Fin standar og fine aktiviteter på dagtid

Kule aktiviteter hele dagen, hyggelige og morsomme underholdere fra carpe diem:) fin standar og god mat. Veldig hjelpsomme ansatte på hotellet generelt. Sentralt i forhold til byen, strand og fjell. Vi storkoste oss i to uker her.

 
11.07.2017

av tine290802 Norge

super sommer❤️

vi var her i ca 2 uker og hadde det helt supert❤️ vi kommer gjerne tilbake💋 aktivitetene og kveldene var kjempe bra!! underholdnerene fra Carpe diem er kjempe snille, kule, morsomme men kanskje bittelitt når det gjelder bading😂😂 vi elsket både beliggenhet og matsalen super godt, ikke lang vei til hav eller byen💋

 
25.07.2016

av 921meretes Lillehammer-området, Norge

OK hotell med god plassering

Et slitent hotell med mange mennesker og helt ok service. Plasseringen er god. Stranden og promenaden rett nedenfor hotellet. Frokosten er variert. Rommet vi hadde luktet fukt og rengjøringen ikke helt optimal. Internett tilgangen var dårlig.