Fakta – Diani Beach

Mat og drikke:

Flere gode restauranter som serverer utsøkt mat til en hyggelig pris. Skalldyr og fisk er spesialiteter ved kysten. Det serveres også vilt som zebra, sjiraff, krokodille og antilope på enkelte restauranter. Mer internasjonal mat fås på indiske, kinesiske og italienske restauranter.

Strender:

Lange strender med hvit, finkornet sand som ligger innenfor et beskyttende korallrev. Det er stor forskjell mellom flo og fjære, hvilket påvirker strendenes bredde og korallrevets synlighet. Tidvis skylles det opp en del sjøgress på stranden i Diani som ikke blir fjernet ettersom det utgjør en del av det økologiske kretsløpet.

Uteliv:

Det finnes noen nattklubber og strandbarer. Ellers foregår kveldsunderholdningen på hotellene.

Aktiviteter:

Verdens nest lengste korallrev, 1 450 km, ligger utenfor Kenyas kyst og frister med fantastiske opplevelser under havflaten. Det indiske hav er perfekt for fritidsfiskere. Havet rommer mengder av tunfisk, marlin, revehai og mange flere arter. Fasiliteter som tennis og squash finnes.

Nyttig informasjon:

Havbunnen kan være steinete og sjøpinnsvin forekommer. Vi anbefaler derfor badesko. Vi fraråder å bade toppløs og at man ellers tar hensyn til landets kultur og skikker.