Reiser til Diani Beach, Mombasakysten, Kenya

Diani Beach

  • • Vakker og kritthvit strand
  • • Dykking og havfiske

Diani Beach er kjent for sin vakre, kritthvite strand. Vil du kombinere rolige solfylte dager med et spennende safarieventyr, så skal du reise til Diani Beach. Flyreisen er ikke lenger enn den er til Thailand, og med en tidsforskjell på bare en time så slipper du jetlag.

Fakta om Diani Beach

Mat og drikke

Flere gode restauranter som serverer utsøkt mat til en hyggelig pris. Skalldyr og fisk er spesialiteter ved kysten. Det serveres også vilt som zebra, sjiraff, krokodille og antilope på enkelte restauranter. Mer internasjonal mat fås på indiske, kinesiske og italienske restauranter.

Strender

Lange strender med hvit, finkornet sand som ligger innenfor et beskyttende korallrev. Det er stor forskjell mellom flo og fjære, hvilket påvirker strendenes bredde og korallrevets synlighet. Tidvis skylles det opp en del sjøgress på stranden i Diani som ikke blir fjernet ettersom det utgjør en del av det økologiske kretsløpet.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 31°c
mar 31°c
apr 29°c
mai 27°c
jun 27°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 27°c
okt 28°c
nov 29°c
des 29°c

Hit setter du sammen reisen selv

  • Velg når du reiser & hvor lenge du vil være borte.
  • Gode priser og det beste utvalget!
  • Du er beskyttet av pakkereiseloven, som ved en charterreise.

Bestill kun fly eller hotell til Diani Beach:

Bestill flybilletter Bestill hotell

Sett sammen din egen reise med fly og hotell i Diani Beach

Du kan bestille kun flybilletter til Diani Beach, eller du kan sette sammen din egen reise ved å legge til hotell for deler av reisen. Du kan også bestille en pakkereise med fly og hotell for hele oppholdet.

Har du allerede flybillett til Diani Beach, men trenger overnatting, finner du rimelige hoteller her – alle har minimum 3***.

Bestill reise til Diani Beach