Hotell i Roma

Roma hotell

Hotell i Roma

Leter du etter hotell i Roma? Søk blant vårt brede utvalg av hoteller i Roma - alle hotell har minst 3 stjerner. Her presenterer vi noen av de mest populære blant våre kunder.


Våre mest populære hoteller i Roma

Veneto Palace ★★★★

Hotel Veneto Palace ligger i hjertet av Roma, i gåavstand til Ecstasy of Saint Teresa og Santa Maria della Vittoria. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Galleria Borghese og Porta Pia.

 

Colonna Palace Hotel ★★★★

Med et opphold på Colonna Palace Hotel vil du være sentralt i Roma, rundt hjørnet fra Piazza Colonna og Galleria Alberto Sordi. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Pantheon og Santa Maria Sopra Minerva.

 

Albergo del Senato ★★★

Et elegant hotell i Romas historiske sentrum ved livlige Piazza della Rotonda. Fra den flotte takterrassen har du utsikt over Pantheons kuppel. Rommene har luftkondisjonering, gratis WiFi og er lydisolerte.

 

Artemide Hotel ★★★★

Hotell med sentral beliggenhet ved den livlige gaten Via Nazionale. Hotellet er fra 1800-tallet, og rommene har gratis minibar og WiFi. Du tilbys spa, bufféfrokost, bar og en takrestaurant med panoramautsikt over Roma.

 

Palazzo Navona ★★★★

4-stjerners hotell med fantastisk beliggenhet kun 100 meter fra Piazza Navona og 300 meter fra Pantheon. Hotellet har en terrasse og rommene er utstyrt med luftkondisjonering og gratis WiFi.

 

Hvilket område i Roma passer for deg?

I området rundt sentralstasjonen, Roma Termini, ligger det mange hotell. Med gangavstand til byens historiske sentrum og alle sine fantastiske severdigheter er det et populært område for mange tilreisende. Dette er også nære bydelen San Lorenzo. I området rundt Pantheon er det fullt av restauranter, barer og butikker  – og er et svært godt valg om du vil bo nære shopping, natteliv og sightseeing. Her bor du nære severdigheter som Piazza Navona og Fontana di Trevi. Vil du bo nære Colosseum og Forum Romanum anbefaler vi den trendy bydelen Monti. Også her er det rikelig med gode restauranter og barer.

Se kart over Roma