Flybilletter til Roma

Fly til Roma

Fly til Roma

Du kan fly til Roma med flyselskapene SAS og Norwegian som begge har flere avganger per uke med direktefly fra Oslo og Bergen. Om du velger å fly med en mellomlanding er det en rekke flyselskap fra Norge som tar deg effektivt til Roma.

Se reisetips til Roma

 

Flyplasser i Roma

Det er to internasjonale flyplasser i Roma, Fiumicino (Leonardo da Vinci) og Ciampino. Både SAS og Norwegian trafikkerer Fiumicino med direktefly fra Norge. De fleste flyselskapene fly til den største flyplassen, Fiumicino. Du tar deg enkelt mellom flyplassen og Roma sentrum med ekspresstog.

Leonardo da Vinci - Fiumicino flyplass

Fiumicino er Romas og Italias største flyplass og har hele 4 terminaler. Den ligger 35 km sørvest for Romas sentrum. Transport mellom flyplassen og Roma er enkelt og smidig med ekspresstog, lokaltog, lokalbuss eller taxi. Ekspresstoget Leonardo er det absolutt enkleste alternativet. Det går hver halvtime og tar ca. 30 minutter til den sentralstasjonen, Termini. Velger du å benytte taxi er det greit å vite at det finnes faste taxier til en rekke ulike områder fra flyplassen.

Ciampino flyplass

Ciampino er en mindre flyplass som først og fremst trafikkeres av lavprisselskapene. Det er en kombinert sivil og militær flyplass. Flyplassen ligger ca. 15 km sørøst for Roma sentrum.

Fly direkte til Roma:

  • Oslo - Roma: ca. 3 timer 10 minutter
  • Bergen - Roma: ca. 3 timer 15 minutter