Hotellvurderinger – spør Apollos egne gjester om hotellet!

Vi vil gjøre det enkelt for deg å få en fantastisk ferie. Derfor velger vi ut gode hoteller, gir deg fakta og viser deg tilbakemeldinger og karakterer som tidligere gjester har gitt hotellet. Men vi vet at du iblant har spørsmål som vi ikke kan svare på – spørsmål som bare tidligere gjester kan gi et godt svar på. Derfor gir vi deg muligheten til å spørre dem som har bodd på akkurat dette hotellet. Vi kaller det «Spør en gjest».

Svar innen ett døgn

Må man stå opp grytidlig for å få tak i en solstol? Er putene luftige? Er sjokoladeisen bedre enn vaniljeisen? Dette er eksempler på viktige feriespørsmål du kan stille Apollos gjester som tidligere har bodd på hotellet. Hele 65 prosent av de som stiller et spørsmål får svar innen 24 timer.

Karakter, tilbakemelding, svar

På hotellsidene kan du se karakterer og detaljerte tilbakemeldinger fra gjestene våre, i tillegg til anmeldelser fra Tripadvisor (som samler inn anmeldelser av hoteller, reisemål og restauranter). Under karakteren står knappen «Spør en gjest om hotellet». Klikk på den og skriv spørsmålet ditt – du trenger ikke å registrere deg eller opprette en konto. Bare oppgi e-postadressen din, så kontaktes du når du har fått svar.

Spør du også!

Klikk her for å søke etter et hotell som passer nettopp deg, eller se hva andre har spurt om det herlige treningshotellet Playitas Aparthotel, barnefamiliens paradis Mythos Beach Resort eller det eksklusive hotellet Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso.