Bali Reef Resort

Bali Reef Resort

  • • Liten ferieoase ved stranden
  • • Vennlig atmosfære
  • • Vakker hage og fint bassengområde

Bali Reef Resort er et koselig lite bungalowhotell ved stranden. Her venter en rolig ferie mellom eksotiske hager og Det indiske hav rett utenfor, med nærhet til koselige Nusa Dua. Hotellet har et stort basseng, spa og mange aktiviteter på stranden.


Rom/leiligheter

Deluxerom i bungalower for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Var fornøyd med alt,ingenting å klage på.Fine rom og fint uteområde og ikke minst hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 25 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bali Reef Resort ligger i rolige omgivelser langs Tanjung Benoa-kysten, i en liten fiskerlandsby. Resortet har en stor frodig hage.

Her er det et hyggelig bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Poolbar. Lengter du etter havet er det bare å ta turen ned på den gylne stranden utenfor hotellet.

À la carte-restaurant på stranden som serverer asiatiske og internasjonale retter. Temamiddag med levende musikk en gang i uken. Mulig å bestille romantisk middag og matlagingskurs.

I hotellets spa, Reef-Axmi Beauty Salon & Spa, venter skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Ønsker du litt med fart og spenning er det vannaktiviteter som paragliding, vannski og jet ski mot avgift. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Room service døgnet rundt og vaskeriservice mot avgift. Underholdning. Ca. 5 kilometer til Nusa Dua, hvor det går gratis hotellbuss til Nusa Dua flere ganger pr. dag.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert. Halvpensjon mot tillegg.