Rom/leiligheter

Deluxerom

Fine deluxerom med TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under to år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3

Deluxerom plus

Fine deluxerom plus med TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under to år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-3, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Prama Sanur Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Pene superiorrom med TV, kaffe-og tefasiliteter og minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under to år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 1-2