Yoga på Bali

Yoga på Bali

Bali er verdenskjent for meditasjon og yoga. Reisende fra hele verden kommer hit for yoga-retreats, men her finnes det utallige muligheter til å meditere og gjøre yoga i spektakulære omgivelser. Her kan du lese mer om de mest kjente yogastedene på Bali.

Bestill reise til Bali her >>

Se flere reisetips til Bali

Yoga på Bali Yoga på Bali

Yogamekka i Ubud

Ubud har i løpet av de siste årene blitt Balis fremste yogaby. Her kryr det av kaféer og restauranter med raw food og annen sunn mat. Her finnes det yogasteder som passer for alle typer yogier. Prøv en time eller to på noen av studioene, eller unn deg en natt på et yogaretreat. En favoritt i Ubud er The Yoga Barn, som tilbyr 11 gruppetimer hver dag. Drop in når du føler for det!

BaliSpirit Festival 

Vil du dedikere deg helt og holdent til yoga, meditasjon og healing må du reise til Bali mens BaliSpirit Festival arrangeres i Ubud! Festivalen holdes ofte i slutten av mars. Nyt dager med yogakurs, seminarer, healing og musikkvelder.


Det er lett å ta seg fra sted til sted på Bali, men for ekstra avkobling kan det være deilig å ha et yogastudio i nærhet av hotellet du bor på. Her er populære yogastudioer ved fire av våre feriesteder på Bali: 

  • Sanur: Power Of Now Oasis.

  • Nusa Dua: The Temple Lodge. 

  • Kuta: Yoga 108 Bali. Jimbaran. 

  • Balangan: Yoga and Love.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her