Surfing på Bali

Surfing på Bali

Vakre Bali er verdenskjent for surfing. Hit kommer surfere fra hele verden for å prøve vannet og bølgene på den populære øya. Her har vi samlet våre beste tips til surfing på Bali!

Bestill reise til Bali >>

Les flere reisetips

Med sine lange strender og store bølger har Bali blitt kjent som et surfeparadis. Hvilken del av Bali som er absolutt best for surfing er det delte meninger om - derfor velger mange surfere å dra fra sted til sted på Bali for å finne den perfekte bølgen. Her kommer våre beste tips til de beste surfestedene på Bali:

Surfing på Bali Surfing på Bali

Surfing på Kuta Beach 

For nybegynneren er Kuta Beach perfekt. Det sies at Kuta Beach var den første surfestranda på hele Bali. Bølgene er relativt snille og passer derfor perfekt for nybegynnere som vil lære seg å surfe. Langs stranda finnes det flere surfeshops hvor du kan få hjelp til å både leie brett og instruktør. Nær Kuta ligger Seminyak som også er et surfevennlig sted for deg som vil prøve surfing for første gang. 

Canggu - for rutinerte surfere

Bohemske Canggu ligger bare 30 minutter fra Kuta. Her ligger den kjente surfestranda Echo Beach, der både proffe og nybegynnere innen surfing tilbringer lange dager på bølgene.

Mektige bølger i Uluwatu 

Den mest utfordrende surfingen finner du i Uluwatu. Her er bølgene kraftfulle og store. Uluwatu har flere strender – Suluban Beach og Bingin Beach er to strender som har blitt kjent for ekstra bra bølger. Bølgene passer best for erfarne surfere.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her