Beste strender Bali

7 beste strender på Bali

De fleste hotellene på Bali ligger like ved en strand. Og vil du ta en utflukt til en annen strand i løpet av dagen så har du mange alternativer å velge blant. Se de 7 beste strendene på Bali her!

1. Seminyak Beach

Området i Seminyak er litt mer eksklusivt og stranden omgis av flere luksuriøse villaer og spaanlegg. Stranden består av tre seksjoner og vannet kan være livlig - perfekt for deg som liker å surfe. Ved lavvann blir stranden en lang og eksotisk sandstrand. Om kvelden kan du sitte på restaurantenes fargerike sitteputer og nyte den fine solnedgangen. 

2. Jimbaran Beach

Stranden i Jimbaran er rolig og romantisk med en lang strandremse som består av hvit, finkornet sand. Vannet her er rolig og passer ekstra godt for barn.

3. Legian Beach

Dette er stranden som har alt. Legian Beach er en av de mest populære strendene på Bali hvor du kan surfe, feste og shoppe. Etter solnedgangen våkner strandbarene til liv og det finnes flere utesteder å velge blant.  

4. Geger Beach (Pantai Geger) 

I Nusa Dua ligger Geger-strand. Den gyllengule stranden går som en bølge og er rundt 1 kilometer lang. Havet er turkisblått og rolig. Hotellet vårt Melia Bali Villas & Spa ligger rett på stranden.
 

Strender på Bali

5. Sanur Beach

Stranden Sanur Beach ligger bare noen få kilometer fra Kuta, men har en helt annen atmosfære. Stranden er lang og utsikten mot horisonten virker å aldri ta slutt. Den som liker å snorkle kommer til å elske Sanur Beach - stranden er innringet av korallrev. 

6. Tanjung Benoa

Det finnes mange grunner til å like stranden i Tanjung Benoas. Den tre kilometer lange stranden er kritthvit og det kryr av ulike vannsporter. Havet er stille for den som ønsker en rolig svømmetur og langs strandpromenaden ligger restauranter og butikker. Bo luksuriøst på våre hoteller Grand Mirage Resort eller Bali Reef Resort.

7. Candidasa Beach

Candidasa Beach er en av Balis mest populære strender, og til tross for det råder ro og fred her. Noen kilometer fra Candidasa ligger stranden Pasir Putih (også kalt White Sand Beach). Pasir Putih er bare et par hundre meter lang, men stranden har herlig hvit sand og kokosnøttpalmer. Vårt hotell Candi Beach Resort & Spa ligger like ved Candidasa Beach.