Herlig strand på Bali Herlig strand på Bali

De beste strendene på Bali

De fleste hotellene på Bali ligger like ved en strand. Og vil du ta en utflukt til en annen strand i løpet av dagen så har du mange alternativer å velge blant. Se de beste strendene på Bali her!

Bestill reise til Bali >>

Les flere reisetips

Strender på Bali Strender på Bali

Seminyak Beach

Området i Seminyak er litt mer eksklusivt og stranda omgis av flere luksuriøse villaer og spaanlegg. Stranda består av tre seksjoner og vannet kan være livlig – perfekt for deg som liker å surfe. Ved lavvann blir stranden en lang og eksotisk sandstrand. Om kvelden kan du sitte på restaurantenes fargerike sitteputer og nyte den fine solnedgangen. 

Jimbaran Beach

Stranda i Jimbaran er rolig og romantisk med en lang strandremse som består av hvit, finkornet sand. Vannet her er rolig og passer ekstra godt for barn.

Legian Beach

Dette er stranda som har alt. Legian Beach er en av de mest populære strendene på Bali hvor du kan surfe, feste og shoppe. Etter solnedgangen våkner strandbarene til liv og det finnes flere utesteder å velge blant.  

Geger Beach (Pantai Geger) 

I Nusa Dua ligger Geger-strand. Den gyllengule stranda går som en bølge og er rundt 1 kilometer lang. Havet er turkisblått og rolig.
 

Sanur Beach

Stranden Sanur Beach ligger bare noen få kilometer fra Kuta, men har en helt annen atmosfære. Stranda er lang og utsikten mot horisonten virker å aldri ta slutt. Den som liker å snorkle kommer til å elske Sanur Beach - stranden er innringet av korallrev. 

Tanjung Benoa

Det er mange grunner til å like stranda i Tanjung Benoas. Den tre kilometer lange stranda er kritthvit og det kryr av ulike vannsporter. Havet er stille for den som ønsker en rolig svømmetur og langs strandpromenaden ligger restauranter og butikker. 

Candidasa Beach

Candidasa Beach er en av Balis mest populære strender, og til tross for det råder ro og fred her. Noen kilometer fra Candidasa ligger stranda Pasir Putih (også kalt White Sand Beach). Pasir Putih er bare et par hundre meter lang, men stranda har herlig hvit sand og kokosnøttpalmer.

Kelingking Beach

Kelingking Beach er en drøm av en strand som ligger på øya Nusa Peninda og et must å besøke når du er på Bali. Her får du i tillegg til herlig turkist vann og en magisk sandstrand også nyte de vakre omgivelsene! 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her