Yoga

Yoga og helse

Ayurveda og yoga er en viktig del av Indias historie, og Goa er det perfekte stedet for å ta vare på både kropp og sjel.

Bestill reise til Goa >>

Les flere reisetips

Yoga

La kropp, tanke og sjel forenes i en herlig harmoni. I Goa finnes timer for både nybegynnere og erfarne utøvere. Menn, kvinner og barn trener yoga for å leve et sunt liv uten stress. Oftest utføres yogaen tidlig om morgenen, før frokost. Spør på hotellet for tips om de beste stedene for å gjøre yoga. Namaste!

Shirodhara – oljestråle i pannen

Shirodhara er en ayurvedisk behandling der en oljestråle forsiktig renner ned på pannen din, det tredje øyet. Det påstås at Shirodhara kan heale ulike typer plager, men fremfor alt er det en deilig og avslappende behandling som du absolutt bør prøve.

Shirodhara – oljestråle i pannen Shirodhara – oljestråle i pannen

Hår som i en Bollywoodfilm

Jo mer volum desto bedre. Frisørene i de moderne frisørsalongene bruker mer tid på å style håret ditt enn faktisk å klippe det. I de litt finere salongene koster en klipp med styling fra ca. 800 rupies, omtrent 80 kroner.

Threading – fine bryn

Få øyenbrynene fikset på en effektiv måte – med en sytråd. Med stødig hånd og en usedvanlig god teknikk, formes øyenbrynene dine fint. Men har du allerede perfekte øyebryn kan vi tipse deg om at threading også kan gjøres på lårene og leggene.

Tradisjonell barbering hos barberer

Etter en barbering med ekte barberkniv blir resultatet en silkemyk hud. Barbereren har ofte salongen i et «hull i veggen». De er dyktige og nøye og i blant får du litt ansiktsmassasje på kjøpet. Prisen er på rundt 30 rupies, ca. 3 kroner.

Ayurveda-medisin Ayurveda-medisin

Skjem deg bort

Hva passer vel bedre i ferien enn en avslappende spastund. Det finnes flere salonger av varierende standard å velge blant, som tilbyr behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr. Alternativene er uendelige og til meget lave priser. Spør på hotellet om tips om bra salonger.

Ayurveda – finn din kroppstype

Ayurveda betyr ”kunnskap om livet” og er en gammel indisk legekunst som identifiserer ulike kroppstyper. For å leve et balansert liv er det ifølge denne læren viktig at du forstår din kroppstype og hvilken energi som dominerer: Vata, Pitta eller Kapha. Er du nysgjerrig på Ayurveda er det mange senter i Goa. Spør i resepsjonen og be om en anbefaling.  


Skap din egen drømmereise med Apollo!

Pakk reisen selv – du velger reiselengde, fly og hotell. Vi tilbyr en rekke nøye utvalgte hotell med minst 3 stjerner.

Maldivene

 • Henførende strender
 • Vakre korallrev med heftig dyreliv
 • Romantisk ferie
Bestill reise til Maldivene

Mauritius

 • Paradisferie på Mauritius
 • Fantastisk snorkling
 • Avslappet stemning
Bestill reise til Mauritius

Seychellene

 • Kritthvite paradisstrender
 • Dykking og snorkling i det klare vannet
 • Unikt dyreliv
Bestill en reise til Seychellene

Vietnam

 • Bølgende risfelt og paradisstrender
Les mer og bestill til Vietnam

Salalah

 • Milelange sandstrender
Les mer og bestill Salalah