Goas strender Goas strender

Strender i Goa

Goa er et paradis for deg som lengter etter milelange strender, kokospalmer og tropiske omgivelser. Langs hele kysten ligger en rekke strender av ulik karakter. Her tipser vi om våre favorittstrender i Goa.

Bestill reise til Goa >>

Les flere reisetips

Palolem Beach Palolem Beach

Opplev Vagator Beach

Denne vakre stranden i nordre Goa er omgitt av klipper, og frister til deilige bad og promenader i vannkanten. Det ligger noen beach shacks her. Disse små strandserveringene tilbyr som oftest en solstol om du kjøper noe av dem. Bli ikke overrasket om du ser en ku som kommer traskende forbi. De tar seg nemlig gjerne en tur på stranden mellom solhungrige strandløver.

Rolige Mandrem Beach

Bare 20 kilometer nord for hektiske Baga Beach ligger Mandrem Beach. Tempoet er roligere her, strandselgerne er færre og bølgene er oftest ikke like høye som på andre strender i nærheten. En utmerket strand for barnefamilier og for deg som er ute etter total avkobling.

Paradis i Palolem

Palolem er et paradis for backpackere og alle andre som vil henge på en av sørlige Goas beste strender. Her tilbys strandhytter i ulike prisklasser og med ulik standard for deg som vil overnatte. Her kan du også leie en kajakk og tilbringe noen timer ute på havet.

Cola Beach Cola Beach

Cola Beach – Goas skatt

Vakre Cola Beach i det sørlige Goa kan best beskrives med kun ett ord: avslappende! Det eneste som bør stå på agendaen når du kommer hit til den hvite sandstranden er å nyte roen og omgivelsene. 

Full fart på sjøen

Klart det er herlig å ligge på stranden eller ved bassenget, men om du lengter etter mer fart og spenning er det et stort tilbud av vannsport langs Goas strender. Det er mange alternativer i området rundt Baga, Calangute og Candolim. Rundt nordre Bagastranden, eller rett ned på stranden fra hovedveien i Calangute, er det flere som tilbyr windsurfing, vannscooter og paragliding. Husk å forsikre deg om at utleieren har de forsikringer og tillatelser som kreves av indisk lov.

Cabo de Rama Beach Cabo de Rama Beach

Skjulte og fascinerende Cabo de Rama Beach

Ta deg en tur til det portugisiske fortet Cabo de Rama. Ved det svarte fortet står en hvit kirke, som den dag i dag er i bruk. De bratte klippene ned til havet gjør stedet til en majestetisk utsiktsplass. Den virkelige smaragden finner du nedenfor ruinene av fortet, der den frodige sandstranden strekker seg mellom klippene.

Cabo de Rama Beach er meget populær blant de lokale, men ikke like kjent blant turistene. Fra veien er det en omtrent 500 meters tur til fots for å komme til stranden, men det ville og vakre stedet er definitivt verdt det! Stranden har ikke badevakter, så vær forsiktig med de skarpe revene og sterke strømmene. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her