Beach shack i Goa

Våre favorittrestauranter i Goa

Når du er i Goa bør du benytte muligheten til å smake på det typiske for denne regionen. Indisk mat varierer veldig mellom landsdelene, og i Goa vil du kunne kjenne igjen påvirkningen fra blant annet Portugal. Maten her er ikke like sterkt krydret som i resten av landet og det tilberedes mye fisk- og skalldyrsretter. 

Her guider vi deg til våre favorittrestauranter.

Martins Corner

Gjør som lokalbefolkningen og ta med familie og venner på restaurant Martins Corner i det sørlige Goa. Det er en veldig god restaurant med herlige retter på menyen. Pass på å smake en av de utsøkte fiske- og skalldyrrettene.

Adresse: Binwaddo, Betalbatim, Salcette, Goa.

Mirabais

Mirabais er en restaurant som Apollo har samarbeidet med i mange år. Restauranten er ikke bare kjent for den gode maten, men eieren, Vasu, er en herlig person som ønsker hver eneste gjest velkommen som om du skulle være et familiemedlem.

Adresse: Cobra Vaddo, Chalston Road On Hotel, Calangute, Goa.

Café Lazy Days

Her serveres både kjente internasjonale retter og eksotiske indiske smaker av god kvalitet. I blant spilles det livemusikk på kveldene. Restauranten er meget populær så vær der tidlig eller bestill bord. 

Adresse: Arpora, Calangute, Goa.

Ibis Style, restaurant i Goa

Flere asiatiske smaker

Varier den indiske maten med andre asiatiske smaker. Fat Panda er en populær restaurant i Candolim, som serverer kinesiske retter i en åpen og luftig matsal.

Adresse: Marquis Vado Main Road, Candolim, Goa.

Et annet tips er restauranten Wok & Roll i Sinquerim, i nærheten av Fort Aguada. Her serveres sørøstasiatisk mat med blant annet mye god thaimat. 

Adresse: Aguada Vaddo, Sinquerim, Bardez, Goa.

Få bukt med søtsuget

Monginis selger bakverk i alle farger og fasonger. Totalt finnes det over 30 butikker i Goa. Vi kan spesielt anbefale de supergode bakverkene med sjokolade. Besøk også Café Chocolatti i Candolim. Her har de lettere retter som panini og salat, men det er dessertene som er himmelske. 409/A Fort Aguada Road, Candolim, Bardez.

 

Bestill reise til Goa