Gjør et kupp i Goa

Gjør et kupp i Goa

Goa har noe for alle når det kommer til shopping. Uansett om stilen din er bohemsk eller klassisk så finner du unike klær og gjenstander du kan kjøpe med deg hjem.

Bestill reise til Goa >>

Les flere reisetips

 

Skreddersydde klær

Har du drømt om å få bestemme selv hvordan kjolen eller dressen din skal se ut? Eller har du et favorittplagg som du vil ha i en annen farge? Løsningen er selvsagt å få det skreddersydd – og det har du muligheten til å gjøre til en god pris i Goa. Spør gjerne på hotellet for tips om gode og erfarne skreddere der du bor. 

Smykkekupp

I India er prisene lave og smykkeutvalget rikt. Om du er nysgjerrig på smykker i indisk stil av ekte gull anbefaler vi en tur til Mapusa. Det ligger ca.10 kilometer nord for Calangute.   

Cashewepler, viss frø blir til cashewnøtter. Cashewepler, viss frø blir til cashewnøtter.

Cashewnøtter til spottpris

Portugiserne introduserte cashewnøtt-planten i Goa og i dag selges de gode nøttene mer eller mindre overalt for en billig penge. Cashewnøttene får du med ulike kryddertilsetninger – og de er supergode.

Briller til en billig penge

Synes du briller er dyrt? Om du har med deg resultatet av synsundersøkelsen på reisen kan du få nye briller på ett par dager. Har du ikke med deg dokumentasjonen så gjennomfører optikeren en ny synsundersøkelse. Alt til en betydelig lavere pris enn hjemme.

Myggens verste fiende

Om du plages av mygg er salven Odomos noe for deg. Salven kan du kjøpe på de fleste supermarkeder. Om du har noen allergier så anbefaler vi at du rådfører deg med en lege før du benytter salven.


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Storbyferie

Sett sammen reisen akkurat slik du vil: Du velger reiselengde, fly og hotell. Vi samarbeider med over 400 flyselskaper og tusenvis av hoteller.

Se vårt utvalg av storbyferier

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter