Reisetips for Goa

Reisetips – Goa i India

I fartsfylte Goa elsker vi strendene, det sjarmerende kaoset, maten, de mange severdighetene og fargene. Få enda mer ut av ferien din – les våre beste reisetips om Goa.

Strender i Goa

Goa er paradis for deg som lengter etter milelange strender, kokospalmer og tropiske klima. Langs hele kysten er det flere strender med ulik karakter.

Les mer om strendene

Indisk matinspirasjon

Den indiske maten er noe helt spesielt, med mengder av utsøkte retter å smake seg gjennom. På grunn av den portugisiske og muslimske innflytelsen er det en rekke kulinariske tradisjoner som er unike for akkurat denne regionen.

Les mer om indisk mat

Markeder og butikker

Begi deg ut på et indisk marked for fersk frukt eller unike gjenstander – her er det et mylder av liv og røre. For shopping som er mer lik den du finner hjemme kan du ta turen til Mall de Goa i Porvorim.

Les mer om shopping i Goa

Severdigheter i Goa

Et opphold i Goa etterlater deg med en rekke inntrykk. Det er mye å se overalt, og du kan for eksempel finne roen gjennom tempel- og kirkebesøk, eller tilbring en meditativ stund på en vakker strand. 

Les mer om hva du bør få med deg

Gjør et kupp i Goa

Goa har noe for alle når det kommer til shopping. Uansett om stilen din er bohemsk eller sober så finner du unike klær og gjenstander du kan kjøpe med deg hjem.

Les mer og få tips her

Yoga og helse

Ayurveda og yoga er en del av Indias historie, og Goa er et perfekt sted for å ta vare på både kropp og sjel.

Les mer om yoga og helse

Våre favorittrestauranter

Indisk mat er veldig variert, og avhengig av hvor i landet du befinner deg vil spesialitetene variere. I Goa vil du oppdage at mattradisjonene er påvirket av blant annet Portugal. Maten er ikke så sterkt krydret og det tilberedes mye fisk og skalldyr.

Se våre restauranttips her

Tog, båt eller rickshaw

Transporten i Goa kan være et eventyr i seg selv. I stedet for å leie bil er det vanlig å ta taxi, som er betydelig billigere enn hva vi er vant til hjemmefra. Gjør hele reisen til en opplevelse ved å ta toget, eller kanskje vil du prøve å sakte gli frem langs Chaporaelven i en indisk husbåt.

Les mer om mulighetene

Se mer av India

Dersom du har mulighet anbefaler vi deg til å få med deg Indias mest storslåtte severdigheter. Berømte Taj Mahal eller ruinene i Hampi er bare noen forslag.

Les mer om disse unike stedene