Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

942 vurderinger
Utmerket
 
412
Veldig bra
 
340
Bra
 
113
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

06.01.2017

Innlegg av D3186LIthomasf Oslo, Norge

Bra hotell med ypperlig beliggenhet rett ved stranden.

Hotellet er fordelt over et større område med flere mindre bygninger. Mye grøntområder. Betjeningen var veldig profesjonelle og imøtekommende, alle ydet stor grad av service og vi opplevde veldig trygghet med mye sikkerhetsvakter. Frokosten var bra, Restauranten serverte mye bra mat, vi valgte å spise middag flere dager inne på hotellet for utenfor var det mye trafikk. Ellers spiste vi både lunsjer og middager hos Buckingham beach cafe på stranden. Rommet vårt var i første etasje, relativt stort rom med god madrass, bra renhold og stille om natten. Mange voksne par som gjester, men det så ut som et bra område for barn også med barnebasseng og lekeområde. Stranden var bråkete om kvelden med høy musikk fra flere beach kafeer. Om vi kan sette fingeren på noe som ikke var helt på topp, så var det internettilgangen. I restauranten var den bra og den skulle være bra utenfor rommet. men der var det problemer med å logge på.

 
17.01.2013

Innlegg av Didsenjos Bærum

God plassering, ypperlig service, bra rom!

Vi sov på dette hotellet med en guttegjeng på 5, 3 på et rom og 2 på det andre. Hotellet har alt av laundry service, room service etc. Vi benyttet oss av det meste og er meget fornøyde. Frokosten på hotellet er ok, men for oss gutta, er loff for lite næring - så vi benyttet oss heller av in-room dining som hadde mye bra å velge mellom. Det meste av det vi spiste som frokost på hotellet, inneholdt salat og tomat - som ikke anbefales å spise i India, med tanke på at bakteriekulturen dems er noe annet der enn i andre land. Det gikk uansett fint, så på dette hotellet kan du prøve hva som helst av mat uten å måtte tilbringe resten av ferien på ramma. Beliggenheten er veldig bra, det tar 2 minutter å gå til Baga Beach! Ellers er servicen bra (og rask) og rommene er renslige og behagelige.

 
31.12.2020

Innlegg av Le_nomade_perdu Gurgaon, India

Amazing Stay

Colonia Santa Maria (CSM) is located right at the Baga Beach which makes it an excellent stay. Baga Beach is just 2 mins walk away so you can easily chill at the beach at your own convenience. The food at the place is also amazing. The rooms that we stayed in were also very good and nicely maintained. The restaurant staff is also very friendly and helpful. Overall, this place is an amazing stay of you are looking for a place very close to the beach.

 
30.12.2020

Innlegg av Mohitgarg1991

Pleasant property right at baga beach

Colonia Santa Maria (CSM) is among the very few properties in Baga from where you can straight away walk to the beach from your room. The rooms as well as the resort are very well maintained and the staff is friendly. The resort offers excellent food and has a poolside restaurant.

 
30.12.2020

Innlegg av Kanik91

Excellent Stay

We were a group of 7 friends who stayed at CSM during our visit to Goa on Christmas of 2020. The stay was really pleasant. Very courteous staff members, Good food, great housekeeping service and above all the team made sure that all sanitization protocols were followed to ensure safety of the guests. I would recommend the hotel to anyone visiting Goa with family or friends.