Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family er våre beste familiehoteller som er valgt ut med omhu for at ferien skal bli så enkel, avslappende, morsom og fantastisk som mulig – for både store og små.

Hotellene har tatt form basert på tilbakemeldinger fra gjestene våre, og har alltid en lokal forankring i landet du besøker.

Om Apollo Mondo Family:

  • Barneklubb og svømmeskole.
  • Gruppetimer og treningsrom er inkludert.
  • Barneseng, barnestol og trille.
  • Mondo Food & Beverage.

Alltid inkludert på Mondo Family-hotellene:

Barneklubb på Apollo Mondo Family-hotellene

Barneklubb

Alle barn mellom 4 og 11 år er velkomne til Club Polly & Mino – vår egen barneklubb med spesialutdannede skandinaviske barneklubbverter. Her står morsomme aktiviteter på programmet.

Les mer om barneklubben her  »  

Svømmeskole på Apollo Mondo Family-hotellene

Svømmeskole

Vår prisgunstige svømmeskole med spesialutdannede svømmeinstruktører fra Det svenske svømmeforbundet har blitt en stor suksess. Etter en halvtimes morsom og innholdsrik trening i bassenget, har barna hele dagen på seg til å øve! 

Les mer og bestill svømmeskole her.

En enklere reise til Apollo Mondo Family-hotellene

En enklere reise

Det skal være enkelt å reise

Som gjest på våre Mondo Family kan du bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Mindre bagasje for barnefamilien

Reiser du med små barn? Du vet vel at du kan bestille reise-/sprinkelseng, barnestol og trillevogn når du bestiller reisen eller gå inn på Mitt Apollo i etterkant og legge det til.  

Mondo Family-hoteller i vinter:

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo