Barneklubb på Apollo Mondo Family Resort

Polly & Mino – barnas favoritter

Polly & Mino er barnas favoritter. De dukker opp ved bassenget, i barneklubben eller ja, litt hvor som helst egentlig, så lenge du bor på Apollo Mondo Family-hotell. De gir verdens beste bamseklemmer og har en passe stor porsjon med både skøyerstreker og klokskap. Polly & Mino blir garantert en suksess på familieferien.

Polly & Mino

Polly & Mino

Polly & Mino leker og har det gøy sammen. Hvem er hvem? Polly er den flyvende gudinnen og en liten spilloppmaker – full av energi og magiske krefter. Minotauren Mino er hennes lurvete og lekne følgesvenn med et hjerte av gull. I sammen står de alltid på barnas side!  

Hør på Polly & Mino sangen

Hvor er Polly & Mino

Hvor finner du dem?

Har du lyst til å møte Polly & Mino og bestille barneklubb, skal du velge ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Dette er våre beste familiehotell der du i tillegg til Club Polly & Mino har tilgang til svømmeskole, gratis gruppetimer og Mondo Café. I tillegg finner du dem på Apollo Sports-hotellene Levante – powered by Playitas og Porto Myrina – powered by Playitas samt Playitas Resort. 

Besøk av Polly & Mino

Få besøk av Polly & Mino

Vil du at Polly & Mino skal sette en gullkant på barnas ferie? Nå kan våre populære venner besøke dere på rommet. De kan enten lese et eventyr eller overraske barna med kake. En perfekt måte å feire bursdagen på! Snakk med reiselederne på hotellet for å avtale alle detaljer. Polly & Mino-besøket kan bestilles i forbindelse med bestilling av reisen din, eller du kan legge inn en bestilling i etterkant på Min reise. Pris: 160,–

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino er vår egen barneklubb med nøye utvalgte skandinavisktalende barneklubbverter. Her står morsomme aktiviteter på programmet, men det blir også muligheter for å lære seg masse nytt som å si «hei» på landets språk og lage noe godt fra det lokale kjøkken. For barn 4-11 år. Pris fra 395,–/uke.

Club Polly & Mino finnes på alle Apollo Mondo Family-hotell, Apollo Mondo Selected-hotell samt våre Playitas Resort.

Polly & Mino - ting og tang

Polly & Minos ting & tang

Alle barn som er med i Club Polly & Mino får en fin t-skjorte og et diplom som du kan henge på veggen når du kommer hjem. Barna får også en egen pose der de kan samle minner. Minnene fra en ferie er jo i blant det fineste man kan ta med seg, så pass på å ta med noen hjem. Hva blir dine suvenirer? En fin serviett fra en koselig taverna? Et fint halssmykke fra markedet? Det som legges i posen er vakre minner man kan ta frem på en kald vinterdag hjemme i Norge. 

Om barna vil male sine nye venner, kan du skrive ut maleark av Polly og Mino her.

Fargelegg Polly & Mino
Fargelegg Polly & Mino

Morsomme aktiviteter

Morsomme aktiviteter

Pollys bursdagsfest – Polly elsker å feire bursdag! Én gang i uken er det bursdagsfest med kake og leker når hele barnegruppen skal feires. 
Minikokker – I barneklubben får de små ta på seg kokkeluer og lære seg å lage noen av landets spesialiteter. 
Minidisko – En populær kveldsaktivitet med musikk som får det til å rykke i små danseføtter.
Miljødetektiver – Barna får lære mer om søppelsortering på en enkel og morsom måte.
Eventyrstund – Barna blir kjent med Polly & Mino gjennom eventyrfortelling.
Kreativ kunst – Barna skaper noe nytt av materialer de finner i naturen.
Skattejakt -  På skattejakt med Polly & Mino.
Idrettsdag – De små får prøve seg på ulike idretter med Polly & Mino.
Polly’s pizza – Barna får hjelpe til  med å lage god pizza sammen med Polly.