Trening og svømmeskole på Apollo Mondo Family Resorts

Gruppetrening på
Apollo Mondo Family Resorts

Stadig flere ønsker å trene i ferien, derfor har vi fokus på sport og trening på våre Apollo Mondo Family Resorts. Hver eneste dag kan du velge mellom fire ulike treningstimer – og det finnes alltid et alternativ som hele familien kan være med på. Gå heller ikke glipp av vår prisgunstige svømmeskole. Etter en halvtime med morsom og variert svømmeundervisning av profesjonelle instruktører, har barna hele dagen til å øve seg på det de har lært. Selv kan du ta et crawlkurs for voksne.

Apollo Mondo Family Resorts:

  • Gratis treningsrom og gruppetimer
  • Jogge- og sykkelløyper

Les mer om Apollo Mondo Family Resorts »

Kom i form med Apollo

I tillegg til gratis treningsrom og sportsaktiviteter som hotellet selv arrangerer, kan du bli med på flere ulike gruppetimer hver eneste dag. Gruppetimene arrangeres av erfarne, skandinavisktalende instruktører og er svært populært blant gjestene våre. I høysesong har vi fire ulike gruppetimer hver eneste dag. I lavsesong er det treningsfri en dag i uken. Det skal være enkelt å trene, selv om du kanskje reiser med små barn. Derfor har vi tilpasset timeplanen for gruppetimene til åpningstidene i barneklubben. Vil du tilbringe kvalitetstid med familien og samtidig gjøre noe aktivt, kan vi love deg at dere vil få det moro sammen på Family Fitness-timen.

Eksempel på hvordan et treningsprogram på et Apollo Mondo Family Resorts kan se ut:

Mandag + fredag   08.00–08.45: Morning Yoga
11.00–12.00: Core
13.45–14.30: Dance
16.00–17.00: Family Fitness
Tirsdag   08.00–08.45: Morning Yoga
11.00–12.00: Core
13.45–14.30: H.I.T.
16.00–17.00: Family Fitness
Onsdag  + søndag
(ikke søndager i lavsesong) 
08.00–08.45: Morning Yoga
11.00–12.00: Circuit Training
13.45–14.30: Dance
16.00–17.00: Family Fitness
Torsdag   08.00–08.45: Morning Yoga
11.00–12.00: H.I.T
13.45–14.30: Core
16.00–17.00: Family Fitness
Lørdag   08.00–08.45: Morning Yoga
11.00–12.00: Circuit Training
13.45–14.30: Boot Camp
16.00–17.00: Family Fitness


Vær oppmerksom på at programmet er et eksempel og kan skille seg fra det faktiske programmet på hotellet. 

Beskrivelse av treningstimene:

Morning Yoga – En deilig start på dagen! Myk opp leddene og la den positive energien fylle deg allerede før frokost. Er du stiv og støl forsvinner også dette med yoga.

Core Training – Få kontroll over kroppens kjernemuskulatur i overkropp, rygg og mage. På kjøpet får du bedre holdning, stabilitet og balanse, samtidig som du forebygger skader. Vær forberedt på ”broen”, ”planken” og mirakuløse rumpeøvelser.  

Functional Training – Heftige funksjonelle øvelser i kombinasjon med atletiske momenter. Dette er treningsformen for deg som virkelig ønsker å komme i toppform i ferien. 

Dance – En kombinasjon av de morsomste dansestilene og den beste musikken. Dance er en fin måte å forbedre både koordinasjonen og kondisjonen, samtidig som du har det kjempegøy!

H.I.T – High Intensity Training – er treningsformen for deg som vil trene styrke, utholdenhet, koordinasjon og bevegelse. Metoden innebærer høy intensitet i korte intervaller med hvile mellom. H.I.T er en moderne, effektiv og morsom måte å trene på – uansett alder og nivå. 

Family Fitness – Er det vanskelig å få med hele familien på felles aktiviteter? Da kan kanskje Family Fitness være noe. Det er en morsom treningsform for store og små med fokus på kondisjon, styrke og bevegelse. 

Circuit Training – Enkel, komplett og effektiv stasjonstrening i intervaller. Du trener både styrke og kondisjon på ulike utendørsstasjoner. 

Boot Camp – Kast deg på trenden med militærinspirert trening i det fri – en treningsform med øvelser parvis og i team. Vi trener styrke, balanse, bevegelse og kondisjon på en morsom og variert måte.

CrossFitness – En populær måte å trene på der du utfordres på styrke på en effektiv måte. Treningen varierer og alle timene er ulike. Du velger selv hvor intenst du trener.

Aerobics og dans – En blanding av dansestiler til ulike hits. Dansestiler som AfroDance, Danzy og DanceAerobics forbedrer motorikken, kondisjonen mens du har det gøy. Alle kan være med!

Aqua – En morsom og oppfriskende time i bassenget. Vi trener viktige muskelgrupper og forbedrer kondisjonen til rytmene av fin musikk. Populær familietrening for alle aldre og nivåer.