Apollo Mondo Family Resorts –
våre beste familiehoteller

Velkommen til Apollo Mondo Family Resorts – våre beste familiehoteller som har litt ekstra av det meste. Her finnes det barneklubb og svømmeskole samt sport og treningsmuligheter for hele familien. På hotellene venter god og næringsrik mat og barna har sin egen spesialkomponerte buffé. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du unne deg det lille ekstra, som utvalgt baristakaffe og nypressede juicer i avslappende omgivelser.

Hotellene som hele familien elsker

Våre familiehoteller har tatt form basert på tilbakemeldinger fra gjestene våre – og har alltid en lokal forankring i landet du besøker. Hotellene har bra beliggenhet, som oftest på eller i nærheten av stranden og tilbyr gratis WiFi. Dette er hotellene der hele familien får akkurat den ferien de ønsker.

Apollo Mondo Family Resorts:

  • Barneklubb og svømmeskole
  • Gruppetimer og treningsrom er inkludert
  • Barneseng, barnestol og trille
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi
  • Se alle Apollo Mondo-hotellene

Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb

Vi kan hilse alle barn mellom 4 og 11 år velkommen til Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb med spesialutdannede skandinaviske barneklubbverter. Her står selvsagt morsomme aktiviteter på programmet, men det blir også mulighet for å lære seg masse nytt som å si «hei» på landets språk og lage noe godt fra det lokale kjøkken. Titt og ofte kommer barnas favoritter, Polly & Mino, på besøk. Pris fra 395,–/uke.

Les mer om Club Polly & Mino »

Svømmeskole på hotellet

Vår prisgunstige svømmeskole med spesialutdannede svømmeinstruktører fra Det svenske svømmeforbundet har blitt en stor suksess. Etter en halvtimes morsom og innholdsrik trening i bassenget, har barna hele dagen på seg til å øve! Benytt en gyllen anledning til å melde barnet ditt på ett av de ulike svømmekursene nedenfor eller bestill privatundervisning ut i fra ditt eller barnets behov. Fra 395,–/uke.

Les mer og bestill svømmeskole »


 

 


Workout with Apollo

Kombinér hvile med aktivitet

Flere og flere ønsker å trene i ferien. Derfor har vi valgt å fokusere på sport og trening på våre familiehoteller. Vi har tro på at du vil få en enda bedre ferieopplevelse dersom du kan kombinere sol og bad med trening og sunn mat. Det er også en god anledning til å aktivisere familien.

Gruppetrening for hele familien

Vi arrangerer fire ulike gruppetimer utendørs hver eneste dag. Timene gjennomføres med profesjonelle skandinavisktalende instruktører, og du vil garantert finne noe som passer for hele familien. Reiser du med barn under 11 år og ønsker å være med på gruppetimene, har Club Polly & Mino samme åpningstider som Workout with Apollo.  

Les mer om trening på Apollo Mondo Family Resorts »  


Mondo – sunt og velsmakende!

Mondo Coffee: Kaffe- og juicebar

Kaffe- og juicebaren Mondo Coffee er et sted der hele familien kan samles og unne seg det lille ekstra. Baristaer fra Johan Damgaard fra Johan & Nyström, har lært personalet vårt kunsten å lage en perfekt kaffe latte. 

Næringsrik mat

Med hjelp fra mesterkokken Christoffer Magnusson-Domeij har vi utformet Mondo som er et helt unikt mat- og drikkekonsept med fokus på god og næringsrik mat. Barna har selvsagt sin egen spesialkomponerte buffé. 


Det skal være enkelt å reise

Direkte transport til og fra hotellet

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på våre Apollo Mondo Family Resorts kan du bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Mindre bagasje for barnefamilien

Reiser du med små barn? Du vet vel at du kan bestille reise-/sprinkelseng, barnestol og trillevogn når du bestiller reisen eller gå inn på Min reise i etterkant og legge det til.  

Velg land og reisemål

Klassifisering

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo

Pris