Strada Marina

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Zakynthos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Vil du bo midt i Zakynthos by er Strada Marina et godt valg. Her bor du rett ved havnepromenaden og Solomostorget. Du kan gå både til bystranda og shoppingstrøket. På hotellets tak ligger et stort bassengområde, med solsenger og parasoller. Hotellet har en restaurant med tilhørende bar der du kan avslutte kvelden med noe godt å drikke.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Strada Marina ligger sentralt ved Solomostorget i Zakynthos by. På hotellets tak er det et stort område som kalles The Roof Garden, der det bl. a. er et bassengområde, en à la carte-restaurant og en bar. Ved bassenget er det gratis solsenger og parasoller.

Restauranten serverer retter fra Middelhavslandene og holder åpent hele frem til midnatt. Baren holder åpent enda litt lenger. Fra hele The Roof Garden kan du nyte den vakre utsikten over Solomostorget, den venetianske borgen Bohali, havna og havet. Det finns også en kafé på hotellet. Gratis WiFi fellesområdene. Gratis parkering

Vil du bade i havet ligger bystranda med solsenger og parasoller mot avgift ca. 600 meter fra hotellet. Fra hotellet er det gangavstand til shoppinggata Alexanrou Roma.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.